INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Dezvăluiri incredibile la 17 ani de la cea mai răsunătoare întoarcere de scor împotriva Stelei: "Mi-a spus scorul exact"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 16:04

Steaua a cîştigat cu 3-2 partida cu PSG din preliminariile Ligii Campionilor din 1997, dar UEFA a decis să le acorde "militarilor" victoria la "masa verde", deoarece francezii îl folosiseră pe Lurent Fournier, care era suspendat. Steliştii plecau ca favoriţi la calificare în returul cu PSG, dar meciul a luat o turnură spectaculoasă, iar echipa din "Hexagon" a învins cu 5-0.

Michel Denisot, preşedintele lui PSG în perioada 1991-1998, a dezvăluit un episod neştiut despre cum a plătit un lider spiritual pentru a-i spune ce se va întîmpla în partida retur.

"Am pierdut atunci meciul cu Steaua la "masa verde", am avut un jucător suspendat. Claude Le Roy, directorul nostru sportiv şi un mare cunoscător al Africii, mi-a vorbit despre un marabu (n.r. călugăr din Africa considerat sfînt) pe nume Sidi. I-am trimis 500 de euro prin poştă. Înainte de meciul retur mi-a spus la telefon scorul corect şi că Florian Maurice va înscrie în minutul 40.

A avut dreptate, a fost 5-0, iar Maurice a marcat în minutul 41. Întotdeauna îl sun cînd am ocazia. Vorbesc şi despre alte subiecte cu el, mă consult ori de cîte ori am nevoie, la fel cum a fost şi în cazul antrenorului Leonardo de la Milan", a spus Michel Denisot pentru ediţia tipărită a ziarului L'Equipe.

Din echipa Stelei de atunci făceau parte, printre alţii: Laurenţiu Reghecampf, fostul tehnician la roş-albaştrilor, şi Laurenţiu Roşu, care acum este antrenorul secund al lui Costel Gâlcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
mutzake
mutzake  •  08 Octombrie 2014, 14:19

. I-am trimis 500 de euro prin poştă. hehe...... unde 500 de euro ca nu era euro decat din 2000 :)))))))))))

aidualc_cupat
aidualc_cupat  •  08 Octombrie 2014, 09:47

marketglory este un joc online, un simulator al realitatii care iti da posibilitatea sa lupti , sa muncesti, sa deschizi propiile afaceri, sa participi la razboaie dar cel mai important sa castigi bani reali cu doar cateva minute petrecute zilnic pe site pentru inceput va trebui sa dai 10 lupte cu referali pe zi din sectiunea lupte/lupte referali si sa muncesti odata pe zi. munca se poate da doar la un interval de minim 24 ore din sectiunea munca/oferte de munca. daca te-am facut curios si daca chiar vrei sa incerci daca functioneaza acest site te astept sa te inregistrezi pe acest link: ://www.marketglory.com/strategygame/aidualc_cupat

gicutzu69
gicutzu69  •  08 Octombrie 2014, 08:59
Postat de magura pe 08 Octombrie 2014, 01:31

La meciul ala, SUPORTERII RAPIDULUI au blestemat echipa oierului si d-aia a pierdut. :)))) Si tot d-aia este steoaia, ECHIPA CU CELE MAI MULTE MECIURI FARA VICTORIE SI ECHIPA CU CELE MAI MULTE PARTIDE PIERDUTE LA DIFERENTE DE 3 GOLURI din Europa!!!

Atat de prost poti fi sa afirmi ca suporterii Rapidului au blestemat echipa Steaua si din motivul ala au pierdut semifinala,inseamna ca esti din alta tara,daca aia au blestemat inseamna ca va meritati soarta de la ora actuala.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează