INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI 1-1 (ÎN TUR 2-0)

Dinamo eliminată de două ori » Steaua a trecut de Tbilisi şi a aflat că o va evita şi pe Zagreb în play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 00:24

Steaua a trecut ieri de gruparea din Tbilisi, iar la 5 minute după meci a aflat că a scăpat şi de Dinamo Zagreb pe lista posibililor adversari din play-off


Vineri la prînz, Steaua îşi va afla adversara din barajul pentru grupele Champions League, însă de aseară are o grijă mai puţin. De pe lista adversarilor din play-off a dispărut cel mai periculos nume: Dinamo Zagreb! Maribor a eliminat-o aseară pe APOEL Nicosia, astfel că ieşirea ciprioţilor din urna capilor de serie i-a făcut loc campioanei Croaţiei, care astfel nu mai poate evolua cu Steaua.

În acest moment, înaintea jocurilor de diseară, se cunosc 3 dintre cele 5 adversare posibile: Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Şahtior Karagandy (Kazahstan), Maribor (Slovenia). Ultimele două se vor alege după jocurile retur în partidele Legia Varşovia (Polonia) - Molde (Norvegia), în tur a fost 1-1, şi în Hafnarfjordur (Islanda) - Austria Viena (Austria), 0-1 în prima manşă. Barajul din Ligă se va juca pe 20/21 - 27/28 august. Dacă va fi eliminată în acest play-off, Steaua va merge în grupele Europa League.

"Nu mă interesează cu cine jucăm în play-off, vreau să mergem în grupele Champions League. Dacă dorim să demonstrăm că avem echipă bună, atunci trebuie să ajungem acolo"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Dacă va trece de Molde, Legia e un adversar redutabil şi aş vrea să o evităm. Va conta orice detaliu în această dublă din play-off, foarte importantă va fi şi ordinea în care se va juca"
Mihai Stoica, manager general Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
asimetric
asimetric  •  07 August 2013, 12:09
Postat de bad.z pe 07 August 2013, 11:49

DACA RAMAN TOTI JUCATORII, SI ASA SE PARE CA VOR RAMANE, NU VAD VREO PROBLEMA IN PLAY-OFF. DAR PANA ATUNCI SA FACEM SPECTACOL IN DERBY. PREVAD UN DEZASTRU PENTRU dinamo, MAI ALES CA ASEARA REPRIZA A DOUA A LASAT DE DORIT IN CEEA CE PRIVESTE IMPLICAREA IN JOC. S-A VAZUT VALOAREA ANTRENORULUI CARE A VAZUT GOLUL DE LA MIJLOCUL TERENULUI SI L-A INTRODUS PE PREPELITA.

L-a bagat pe Prepelita dupa ce a gresit rau cu schimbarile de la pauza.

bad.z
bad.z  •  07 August 2013, 11:49

DACA RAMAN TOTI JUCATORII, SI ASA SE PARE CA VOR RAMANE, NU VAD VREO PROBLEMA IN PLAY-OFF. DAR PANA ATUNCI SA FACEM SPECTACOL IN DERBY. PREVAD UN DEZASTRU PENTRU dinamo, MAI ALES CA ASEARA REPRIZA A DOUA A LASAT DE DORIT IN CEEA CE PRIVESTE IMPLICAREA IN JOC. S-A VAZUT VALOAREA ANTRENORULUI CARE A VAZUT GOLUL DE LA MIJLOCUL TERENULUI SI L-A INTRODUS PE PREPELITA.

speedy73
speedy73  •  07 August 2013, 10:57
Postat de oresund pe 07 August 2013, 10:46

Corect. Si in plus, un retur la Zagreb, Belgrad sau Varsovia nu se poate compara cu unul la Maribor, Ludogorets sau Karagandy din punct de vedere al atmosferei din tribune.

cred sincer ca steaua e peste orice adversar pe care l-ar putea avea. dar nu cred ca sunt si toti la fel de usor de eliminat. aproape sigur, toti - sau aproape toti - sunte peste dinamo tbilisi si nici cu ei nu a fost asa de usor cum am crezut. de ce sa joci niste meciuri pe muchie, sa risti accidentari, eliminari, suspendari, si in cele din urma, chiar pierderea calificarii, cand poti sa ai un meci mai linistit (ca sa nu zic mai usor) si sa obtii o calificare mai lipsita de emotii (si eventual de incidente)? doar ca sa vada x si y ca steaua ii poate elimina si pe legia sau dinamo zagreb?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează