INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DREPTURI TV

Dolce şi DigiSport au luat Champions League pentru următoarele 3 sezoane. Transmite şi TVR un meci?

Trofeul Ligii Campionilor foto: reuters
Trofeul Ligii Campionilor foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 18:42

UEFA a anunţat numele televiziunilor care au preluat drepturile de televizare pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) din Liga Campionilor, în România.

DolceSport şi DigiSport sînt cele două posturi care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, excepţie făcînd prima opţiune din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air, potrivit unui comunicat emis astăzi de DolceSport. Cele două reţele de televiziune au obţinut drepturile şi pentru opţiunea de internet şi pentru platformele de mobil.

"Există şi o televiziune „free to air”, TVR, care va transmite meciuri din această competiţie. Această televiziune va transmite cîte un meci din fiecare etapă de UEFA Champions League. Ea are prima opţiune din ziua de marţi de UEFA Champions League, în cazul în care există o echipă din România calificată", se arată în comunicatul dat de Romtelecom.

Dacă nici o echipă românească nu e calificată în grupe, atunci televiziunea free-to-air va avea marţi opţiunea a doua. Miercuri, indiferent dacă în competiţie e sau nu o echipă românească, televiziunea free-to-air nu transmite nici un meci, toate opţiunile fiind la Romtelecom şi la RCS&RDS.

Deşi în comunicatul oficial dat de Romtelecom se spune că TVR este postul free-to-air care va transmite un meci de UCL, problema va fi lămurită definitiv abia în zilele următoare. Spre seară, cei de la DolceSport au revenit cu precizarea că "TVR-ul era doar un exemplu de televiziune «free to air»"


Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din cele două seri, dar şi magazinul săptămînal UEFA Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
1745flo
1745flo  •  17 Aprilie 2012, 21:33
Postat de ockiu pe 17 Aprilie 2012, 21:24

:)) :)) :)) oh Doamne de cand astept o patratica pe buletinul de vot = NU VOTEZ pe nimeni! ... pana atunci ... alegem raul cel mai mic.

pai daca puy tu o patratica pe buletin, ti-l declara nul si degeaba ai batut drumul la sectia de votare, ca iese tot cine trebuie!:)))))

1745flo
1745flo  •  17 Aprilie 2012, 21:26
Postat de pacpacpac pe 17 Aprilie 2012, 20:53

se pare ca esti tu in eroare, nemultumirile lui nu sunt legate de faptul ca trebuie sa dea bani pentru a viziona un anumit meci.

" Mi s-ar parea normal ca majoritatea meciurilor importante sa fie pe canale la care are acces toata lumea, indiferent de furnizorul de cablu tv." asta spunea amicul, dar ce poti face cand la noi in tara nu televiziunile, ci firmele de cablu cumpara drepturile de difuzare?

ockiu
ockiu  •  17 Aprilie 2012, 21:24
Postat de 1745flo pe 17 Aprilie 2012, 20:48

esti in eroare, niciunde in europa meciurile importante nu se vad moca! Sky, Premiere, etc. sunt pe bani multi, la noi doar la tvr poti avea prtentii pt ca suntem obligati sa le platim fara macar sa fim intrebati daca avem tv! e talharie la drumul mare, girata de alesii nostri dragi!

:)) :)) :)) oh Doamne de cand astept o patratica pe buletinul de vot = NU VOTEZ pe nimeni! ... pana atunci ... alegem raul cel mai mic.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează