INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Alexandru Chipciu, supărat pe fanii Stelei: "Mă aşteptam la altceva"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 16:24

Alexandru Chipciu, cel care a ratat un penalty, dar a marcat singurul gol al meciului cu Ludogoreţ, a făcut o afirmaţie interesantă după meciul cîştigat cu 1-0 de Steaua în faţa bulgarilor.Fotbalistul Stelei spune că se aştepta la mai multă susţinere din partea suporterilor după ratarea penalty-ului din prima repriză.

"Am cîştigat cu greu pentru că n-am marcat mai devreme la penalty. Îmi pare rău că nu voi juca în retur din cauza acelui cartonaş galben. Îmi pare rău că n-am dat gol la penalty, mai ales că i-am văzut pe colegi supăraţi la cabine.

Mă aşteptam la susţinere din partea suporterilor după ratarea penalty-ului. Îmi pare rău că am ajuns să le bat obrazul celor de la Peluza Nord, ei chiar m-au susţinut tot meciul, gestul era pentru cei de la tribuna I şi II, care m-au fluierat. Nu trebuie să ne relaxăm după acest meci", a spus Alex Chipciu la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (84)
cristid.
cristid.  •  20 August 2014, 15:39

Si peluza SUD l-a sustinut tot meciul. La sfarsit, dupa ce au plecat toti jucatorii, a fost chemat inca o data. Ca de obicei, la tribuna a 2a, din 10000 de oameni, doar 1000 sunt stelisti. Restul sunt genul de oameni care vin la stadion ca la mall.

reddog_forever
reddog_forever  •  20 August 2014, 09:48
Postat de tbonee pe 20 August 2014, 08:17

ba tarane, una e sa joci dur alta e sa calci intentionat un jucator aflat la pamant cu crampoanele direct pe tibie, dar tu fiind taran cercopitec nu poti sa intelegi asta, e vorba de creier aici de respect fata de adversar

sa traiasca marius lacatus...ardeleanu de la bacau stie de ce.

solomon_i
solomon_i  •  20 August 2014, 09:15

Chipciu nu trebuia fluierat dupa ratarea penaltyu-lui intr-un meci de asemenea importanta. Dar si Chipciu a demonstrat ca este doar un fotbalist cu calitati native. Minte prea multa nu are si nici caracter. Nu poti sa te certi cu proprii suporteri chiar daca acestia gresesc fata de tine. Ca jucator esti la cheremul fanilor daca le esti antipatic poti sa joci dumnezeieste ca tot te vor contesta. Un jucator inteligent nu comite asemenea greseli strategice.Trebuie sa se ghideze dupa axioma urmatoare : "Suporterul nost' stapanu nost' ". In rest....ii multumim pentru gol si mai putin pentru cartonasul aiurea primit...confirmand de fapt cele spuse de mine la inceputul comentariului !

Vezi toate comentariile (84)
Comentează