INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Dragomir ridică în slăvi Steaua, dar îl critică pe Piovaccari: "Găseşti d-ăştia peste tot"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 21:21

Dumitru Dragomir laudă Steaua, după victoria de la Tbilisii, 2-0. Preşedintele LPF crede că fără Chiricheş, Steaua va avea probleme.

"Dacă Reghe îi bagă pe Stanciu şi Iancu, ajunge departe. Pe Tătăruşanu l-am mai criticat, dar e portar mare. Şi politica lui Dinamo e bună cu acei tineri.

Fără Chiricheş va fi greu, e de superclasă. Fotbalişti d-ăştia ca Piovaccari, care joacă doar pe poziţie viitoare, găseşti peste tot.

8 milioane pe Chiricheş sînt bani puţini pentru un asemenea jucător. La calităţile pe care le are, ar fi cel mai bun de la Tottenham, dacă pleacă şi Bale. Latovlevici e de departe cel mai bun fundaş stînga din România", a declarat Dragomir la Digi Sport Special.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
zagna
zagna  •  31 Iulie 2013, 13:22

mai terminati cu sfoiagul asta! face 2-3 declaratii si daca-i iese una, e oracol. data trecuta a zis ca merg mai departe 2 din 4, si au mers toate !

pixelforall
pixelforall  •  31 Iulie 2013, 07:37

Fugi intins Dragomir. Esti la furat !

mihaitanase
mihaitanase  •  31 Iulie 2013, 07:19

PIOVACARI CHIAR A JUCAT BINE .A COMBINAT , S-A DEMARCAT , A CREEAT SPATII PENTRU CEI DIN SPATELE SAU , INCLUSIV LA GOLUL DOI , S-A BATUT CU FUNDASII ADVERSI , A FOST CLAR IN JOC .ARATA CA STIE CEVA , CA VREA SI CA POATE .EU INSA AS FI VRUT LA STEAUA UN ATACANT CA BOKILA .

Vezi toate comentariile (36)
Comentează