INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA, MARŢI, ORA 21:45, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duelul cu Steaua e crucial pentru Legia: "Avem şansa să scriem istorie!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 21:24

Jan Urban, antrenorul celor de la Legia Varşovia, a vorbit despre partida de mîine cu Steaua, decisivă pentru calificarea în grupele Champions League. În tur scorul a fost 1-1.

"În cariera mea au existat mai multe meciuri importante, dar doar ca jucător. Meciul cu Steaua reprezintă cea mai mare provocare pentru mine ca tehnician.

Adevărul e că avem şansa să scriem istorie. Am încredere în jucătorii mei, sînt convinşti că vor fi concentraţi 100%. Prin ambiţie putem elimina Steaua.

Înainte de meciul tur o consideram pe Steaua favorită, dar am obţinut un rezultat care ne dă încredere.

Avem un mic avantaj şi trebuie să profităm de el. Au o echipă tehnică, foarte bine pregătită fizic şi foarte ofensivă, dar sînt sigur că vor greşi dacă punem presiune pe ei", a spus Jan Urban.

Meciul dintre Legia Varşovia şi Steaua va avea loc mîine, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  26 August 2013, 23:08

Lasa....ca puteti face istorie si in EL :)

maistor_kokir
maistor_kokir  •  26 August 2013, 23:07

fara chiriches,fara pintilii,fara rusescu ,fara chipciu, cat de mult s-a schimbat steaua in jumat de an ...normal ca avem sanse mici sa ne mai calificam ...

vandersaar
vandersaar  •  26 August 2013, 23:06

Legia "acasa", face "Legea".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează