INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AKTOBE - STEAUA 2-2

Dumitru Dragomir a găsit problema Stelei din meciul cu Aktobe: "E fără busolă!"

Foto: Yuri & Ilya Tarasenko
Foto: Yuri & Ilya Tarasenko

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 11:04

Dumitru Dragomir a caracterizat-o şi el pe Steaua după egalul de la Aktobe, 2-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Fostul şef al LPF a văzut în Steaua o echipă fără busolă, dar crede că formaţia din Ghencea va trece de Aktobe şi va merge mai departe în play-off-ul Ligii.

" Steaua a fost fără busolă, două echipe fără busolă, într-un meci slab, neconcludent. Păi, ce, Aktobe e echipă care să te facă să nu te califici? Nu am emoţii că Steaua poate rata calificarea: merge mai departe! Fotbalul românesc începe să scadă uşor, dar sigur".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andrei.33
andrei.33  •  31 Iulie 2014, 18:09

Normal ca scade fotbalul romanesc dupa ce dinozaurul Dragomir a fost tras pe linie moarta.

romeverest
romeverest  •  31 Iulie 2014, 18:00

Cine-l mai baga in seama pe senilul asta ?? De cand este chemat pe la DNA, unde Dragomir "stropeste" tot ce stie, ocupatie cu care esste obisnuit inca din regimul trecut, mintea lui a luat-o razna. Cand el era acela care taia si spanzura pe la liga, deci nu de mult timp, afirma ca fotbalul nostru intern este excelent, iar acum cand taie frunza la caini, ne tot abureste cu ideea ca fotbaalul nostru este slabut si tot scade in valoare !! Personaj hilar acest Mitica Dragomir !!

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  31 Iulie 2014, 14:54

ROSSONERO este VIITORUL actual =RO ===S.S.- Student Sports (Sportul Studentesc) =====ONE - 1 - capitala =========RO

Vezi toate comentariile (8)
Comentează