INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING LISABONA - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

El e atacantul care îi dă coșmaruri lui Dică: "Are un incredibil instinct de ucigaș!" » Iată de cine trebuie să se teamă FCSB

Bas Dost Foto: Guliver/Getty Images
Bas Dost Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 00:00

Portughezii îl atenționează pe Nicolae Dică înaintea celor două meciuri din Champions League cu Sporting: "Atenție la acești jucători fantastici".

Pedro Cunha este jurnalist portughez la grupul "Media Capital" care deține în portofoliu mai multe posturi de televiziune, de radio, ziare și pagini de internet. Gazeta colaborează de mai mulți ani cu Pedro, iar jurnalistul, în prezent redactor-şef al ziarului Maisfutebol, a acceptat să discute despre "dubla" pe care Steaua o va avea în play-off-ul Champions League cu cei de la Sporting.

"Sporting are doi mijlocași centrali excelenți: William Carvalho și Adrien Silva. Doi jucători pe care orice echipă din lume și i-ar dori și care evoluează pentru echipa națională. De asemenea, trebuie să amintesc de Bas Dost, care a marcat 34 de goluri în sezonul trecut și are un instinct incredibil de ucigaș! Steliștii trebuie să fie foarte atenți la duelurile aeriene cu Dost pentru că iubește astfel de situații!", a spus Cunha.

Ce pericole mai sunt în echipa lui Sporting și o analiză detaliată a adversarei steliștilor din play-off-ul Ligii Campionilor găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
sexilian
sexilian  •  10 August 2017, 10:34

cat timp mai participam in EUROPA cu adunaturi cu pretentii,cele doua putini ar trebui scoase din campionat,fac rau tarii la imagine,ei se cred batmani si de fapt sunt capre si asta ne mai trebuie sa fim acuzati ca folosim arme biologice inEUROPA,e vorba de aceste doua bombe cu RAIE........

saviola3_4
saviola3_4  •  10 August 2017, 09:24

de sporting nu trecem, au prea multi super jucatori ca sa scapam `teferi`. Grupele Uefa sunt de nasul nostru, acolo putem face puncte si de ce nu chiar sa trecem mai departe de grupe.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  10 August 2017, 09:12

Oricum la marca de aragaz fcsb nu conteaza antrenorii. La voi sunt importanti Deaconii si burlenii acoperiti de la FRF care in loc sa va dea un șut in fund cum ați merita, va trimit an de an fraudulos in Ch.League ca sa faceți Romania de râs !!! Huoooo fcsb!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează