INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Emery acuză arbitrajul după 1-3 cu Real Madrid: "Dacă judeca echilibrat, am fi învins!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 00:19

Antrenorul lui PSG, Unai Emery, dă vina pe arbitraj pentru înfrângerea suferită pe "Santiago Bernabeu" în fața campioanei Europei, 1-3.

"E un rezultat nemeritat. Dacă arbitrul ar fi judecat echilibrat, am fi putut egala și chiar învinge. Știam că Realul va avea momente din astea. Cred că putem reveni în retur", a spus Unai Emery după meci.

Francezii acuză penalty-ul acordat de arbitrul italian Gianluca Rocchi la căderea lui Kroos, din care Ronaldo a egalat, și un penalty neacordat pentru ei, la hențul lui Sergio Ramos la 1-1, în minutul 55:

"Am avut ocazii, dar n-am reușit să mai înscriem. Când joci împotriva unei asemenea echipe, dacă are 2-3 șanse de gol le va fructifica. Nu am făcut meciul la care speram, sunt dezamăgit. Am început bine, dar am luat trei goluri până la final. E enervant! Problema e că e ușor să joci cu Dijon și să dai 8 sau să dai 4 goluri în campionat. Dar în meciuri ca acesta trebuie să fii decisiv. În retur vom încerca să obținem calificarea. Dar când ai un asemenea handicap e complicat"
Adrien Rabiot, PSG

Returul PSG - Real Madrid e pe 6 martie. În celălalt meci al serii, Liverpool a învins la Porto cu 5-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Februarie 2018, 10:16

daca ala nu a fost penalty ? ce a fost ? a vrut sa-i aranjeze cravata ? :)) Ramos tine mana lipita de corp. in foto e un pic desprinsa dar in momentul contactului e lipita si chiar si-o trage la spate. mana e in cea mai fireasca pozitie posibila. nu-si poate evapora omul mana. Sunt multi hateri la adresa Realului dar mai bine ar observa ce transferuri a facut Real si ce transferuri a facut PSG si cine a jucat mai bine.

771545396317549
Eugen Iustin  •  15 Februarie 2018, 09:46

Bravo neymar!

256588501407121
Victoras Miculescu  •  15 Februarie 2018, 09:44

Asta e bolnav la cap. Nu-i sufar pe astia de la Madrid, mi se face rau doar daca aud de ei dar Emery are grave probleme la mansarda. Real a fost mereu ajutata de arbitri, ba acasa, ba in CCE dar daca nici asta de la Kroos n-a fost penalty, atunci habar n-am cum trebuie sa arate un penalty pt Emery. Probabil ca trebuie sa-ti rupa si mainile, nu doar picioarele, ca sa fie si el de acord. Iar *** ala de Ramos, oricat de infect ar fi, nu cred c-a facut hent. Chiar daca mingea l-o fi atins, se vede cum isi trage mainile langa corp, n-a avut nicio intentie sa joace cu mana mingea aia. Pe Real au eliminat-o si descultii de la Leganes dar nu-s in stare nici s-o zgarie oameni pe care numai asta vara s-au dat peste 300 mil euro... Halal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează