INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 1-4

Episodul "I love you, Boro" s-a repetat în Italia! Imaginea zilei în Napoli: "Mulțumim, Real, facem reducere de 50% de bucurie" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 18:55

Juventus a pierdut aseară finala Ligii Campionilor în fața lui Real Madrid, scor 1-4, dar nu toți italienii sunt triști pentru insuccesul trupei lui Buffon.

Din contră! În Napoli e sărbătoare, iar patronii de pizzerii și de magazine s-au gândit să le facă o surpriză propriilor fani: au fost reduceri peste tot pentru că Juve n-a luat Liga!

"Mulțumim, Real, în următoarele două ore avem reduceri de 50% la toate produsele", arăta un afiș pe unul dintre magazinele din Napoli.

Gestul napolitanilor amintește de momentul în care Steaua a fost eliminată din semifinalele Europa League de Middlesbrough, iar fanii lui Dinamo au fost ironici cu steliști scandândn ulterior în repetate rânduri la meciuri "I love you, Boro!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
the_gunner
the_gunner  •  05 Iunie 2017, 10:33

Atunci ,cu Boro ,a fost examenul de antrenor al lui Olaroiu . L-a picat mizerabil ,dovedind inca o data ca nu este nici macar instructor sportiv ! Cind McClaren l-a introdus pe Macarone ,el trebuia sa-l scoata pe Dica si sa-l introduca pe Nesu ca sa-l tina pe Macarone linistit . N-a facut-o si a aruncat un 2-0 sigur de calificare .Un bun antrenor trebuie sa fie informat perfect de tacticile oponentului .In trei meciuri la rind McClaren a facut schimbarea care a dat rezultate ,Olaroiu nu s-a "prins" si a muscat ca pestele .Cit despre comportamentul celor din Napoli ,ii inteleg ! Acum multumesc moderatorilor ca l-au facut pe bdv_magheru sa inteleaga ce caracter infect are .Sau ,poate, nici acum nu se "prinde" !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  05 Iunie 2017, 04:45
Postat de fangigi pe 04 Iunie 2017, 21:30

N-a fost niciodata I love you Boro, ci Thank you Boro! Voi de cand urmariti fenomenul? Oricum, oriunde suporterii rivalelor se bucura sincer cand acestea iau bataie, nu e nici o noutate asta! Doar la noi abereaza unii ca esti obligat sa sustii o echipa doar pt ca e romaneasca! Thank you Boro!

"Doar la noi abereaza unii ca esti obligat sa sustii o echipa doar pt ca e romaneasca!" Să te ierte Ăl de Sus pentru tâmpenia asta, e nu pot !!! Deşteptule, urăsc efectiv Dinamo din 1966, pentru nesimţirea şi aroganţa jucătorilor şi suporterilor (majoritatea), dar când au jucat la Naţională şi în Europa au fost ROMÂNII MEI. După neuronul tău îmbâcsit de ură, asta a fost o aberaţie ?!?

iosif._vs
iosif._vs  •  05 Iunie 2017, 03:41

Boro Boro Boro !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează