INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR

"Era complet beat" » Întrebarea cu care Marcelo și-a lăsat colegii cu gura căscată după finala de la Cardiff

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 22:09

Real Madrid a câștigat cea de-a 12-a Ligă a Campionilor din istorie în urma finalei de la Cardiff, câștigate cu scorul de 4-1 în fața lui Juventus, iar jucătorii lui Zidane au petrecut nebunește după meci.

Fostul mare fotbalist al madrilenilor, Roberto Carlos, a povestit un episod care l-a avut protagonist pe Marcelo, după marea finală.

Amețit de băutură, Marcelo a intrat în vestiar și și-a întrebat colegii de ce poartă tricouri cu numărul lui, uitând că 12 este și numărul de trofee câștigate de Real.

Marcelo era complet beat. Întreba pe toată lumea în vestiar de ce poartă tricouri cu numărul 12, este absolut nebun. Nu e în toate mințile", a povestit Roberto Carlos, citat de calciomercato.com. 

Marcelo a dat pasa decisivă la golul înscris de Asensio, ultimul al Realului în finala de pe Millenium Stadium.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
baruch
baruch  •  07 Iunie 2017, 09:18

ah...nu era el in romania, sa-l dea afara contra din lot!

gizeh
gizeh  •  07 Iunie 2017, 00:19

... 'este' oameni și ei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează