INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Eroul Stelei a vorbit despre șansele roș-albaștrilor la calificare + Care e secretul golului superb marcat cu Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 22:54

Nicușor Stanciu a marcat unicul gol al Stelei din lovitură liberă în meciul terminat la egalitate pe terenul Spartei Praga, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Decarul roș-albaștrilor a vorbit despre șansele Stelei la calificare și spune că secretul reușitei sale din lovitură liberă este exercițiul.

"Ne-am descurcat foarte bine. Am avut și noi șanse și ei, până la urmă e un rezultat echitabil. Sparta e o echipă omogenă, care joacă de foarte mult timp împreună. La București va fi un meci foarte greu, dar sperăm să câștigăm. Exersăm de două ori pe săptămână loviturile libere.

Nu sunt eu liderul echipei, suntem mai mulți jucători care suntem de mulți ani la Steaua și vorbim între noi. Ne dorim să ne calificăm mai departe. Trebuie să formăm o echipă cât mai repede și eu cred că avem șanse să ne îndeplinim obiectivul. Eu încerc să joc cât mai bine aici și singurul meu gând e să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a declarat Stanciu la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
atac_s
atac_s  •  27 Iulie 2016, 06:14
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Iulie 2016, 23:18

...eroi sunt aia de mor pe campul de lupta...nu asta care a dat un gol ca sa egaleze...

Conform dexonline, ai...pardon, NU AI dreptate. Citeste definitia 2. ERÓU, eroi, s. m. 1. Persoană care se distinge prin vitejie și prin curaj excepțional în războaie, prin abnegație deosebită în alte împrejurări grele ori în muncă. ♦ Ostaș căzut pe câmpul de luptă. 2. Personaj principal al unei opere literare. ♦ Personaj principal al unei întâmplări; persoană care, într-o anumită împrejurare, atrage atenția asupra sa. 3. (În mitologia greco-romană) Semizeu, persoană născută dintr-o zeitate și o ființă pământeană, înzestrată cu puteri supraomenești sau care a devenit celebră prin faptele sale deosebite. – Din fr. héros, lat. heros.

846884298776395
Cristi Tofoleanu  •  27 Iulie 2016, 03:04

Era bine de ii intrau si cu Albania, nu cum le-a dat atunci pe toate in bulihai..

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iulie 2016, 23:30

...generalul Kascheta ar putea fi erou...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează