INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Eşec înainte de Steaua » Rezervele Legiei au pierdut ultimul meci de campionat, 0-1 cu Lechia Gdansk

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 23:59

Legia Varşovia, adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Lechia Gdansk, într-un meci din etapa a V-a a campionatului Poloniei.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Buzala, în minutul 13. Legia a evoulat în următoarea formulă: Kuciak - Broz, Cichocki, Suler, Brzyski - Łukasik (Radovici '80), Helio Pinto (Vrdoljak '63) - Zyro (Kucharczyk '71), Mikita, Ojamaa - Dvalişvili.

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu Legia Varşovia, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează