INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL, 21:00, TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Adversara Viitorului din Liga Campionilor a fost "descusută": "Foarte ofensivi și caută mereu benzile" » Echipele probabile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 09:04

Andrei Radu, 21 de ani, a strâns 24 de meciuri pentru Aris Limassol în prima ligă din Cipru și a caracterizat-o pe APOEL înaintea meciului contra campioanei României de azi.

- Andrei, la ce să se aștepte Viitorul?
- Cu siguranță va fi un meci puternic, tratat cu mare atenție de cei de aici. Toți o văd pe Viitorul ca pe o echipă puternică...

- Ai jucat contra lui APOEL, cum ai caracteriza jocul lor?
- Au un joc foarte ofensiv, cu schimbări rapide de direcție. Încearcă mereu să creeze superioritate în benzile laterale și să pună în valoare viteza jucătorilor de atac. Am încredere în Viitorul, știu că i-au studiat atent și sunt convins că domnul Hagi a pregătit acest meci astfel încât să nu fie surprins.

- Există totuși și puncte slabe...
- Având un joc foarte ofensiv, cei de la APOEL se deschid mult și lasă spații mari. Aici Viitorul poate profita pe contraatac. Au și atuuri, cum ar fi lotul mai valoros, dar și experiența din cupele europene.

- Cine se va impune?
- Sunt naționalist convins și îi voi susține pe cei de la Viitorul. Le țin pumnii să treacă mai departe și să-și asigure prezența în grupe. Sunt sigur că vor demonstra că nu degeaba au câștigat titlul. Am mare încredere în ei, în colegii de la naționala de tineret și ceilalți băieți. Să aibă curaj!

06 07

150.000 €este cota pe transfermarkt.de a lui Andrei Radu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
saviola3_4
saviola3_4  •  26 Iulie 2017, 12:09

din punctul meu de vedere apoel este favorita insa ii doresc succes viitorului si lui hagi. Ar fi un mic miracol ca viitorul sa treaca mai departe si sper din tort sufletul sa se intample asa. Hagi e singurul `patron` din romania care merita banii din grupele unei competitii europene? de ce? pentru ca mai bine de jumatatea s-ar intoarce in fotbal, in academie si in prima echipa. Ganditi- va ce ar face hagi cu 30 de milioane de liga campionilor? acum ganditi- va ce ar face si cat ar reinvesti becali, stan, negoita etc cu banii aia?:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează