INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ZALGIRIS - LUDOGOREȚ

EXCLUSIV Azi se joacă duelul românilor din Champions League » Liviu Antal, detalii despre meciul cu Keșeru și Moți: "Pentru ei ar fi o tragedie să-i eliminăm"

FOTO: fkzalgiris.lt
FOTO: fkzalgiris.lt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 11:23

Turul 2 preliminar din UEFA Champions League programează și un duel între români. Campioana Lituaniei, Zalgiris Vilnius, o întâlnește pe cea a Bulgariei, Ludogoreț Razgrad.

Mai clar, Liviu Antal se duelează cu Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, astăzi, de la ora 21:00. Fost campion al României cu Oțelul, Liviu Antal a vorbit pentru GSP.RO despre această dublă.

- Salut, Liviu! Ai din nou șansa să ajungi în grupele Champions League, unde ai evoluat cu Oțelul...
- Într-adevăr, am ajuns din nou la un club de Champions League. Cu Oțelul am jucat direct în grupe, ceea ce a fost un lucru minunat. Acum vom juca preliminarii, vom întâlni Ludogoreț, o echipă foarte bună, care are în componență jucători foarte valoroși și experimentați, cum sunt chiar Claudiu și Cosmin.

- Cum va fi duelul cu cei doi? Probabil cu Moți te vei intersecta mai mult...
- Sunt doi lideri ai echipei și fotbaliști foarte importanți pentru naționala noastră. Asta spune multe despre ei. E clar că va fi un meci foarte dificil și eu cred că pentru ei ar fi o tragedie să nu treacă de noi. În timp ce pentru noi ar fi o mare realizare.

176 de meciuri 
a adunat Liviu Antal în Liga 1, unde a marcat de 41 de ori și a oferit 25 de pase decisive 

- Ai vorbit cu ei?
- Ne-am văzut la antrenamentul de ieri pentru că am făcut pe același teren. Abia așteptam să-i văd. Înainte de toate noi chiar suntem prieteni, dar pe teren va fi cu totul altceva (râde). Cu Moți am mai fost adversar pe vremea când el juca la Dinamo. E clar că are valoare, nu degeaba e de atâția ani la o echipă care joacă la cel mai înalt nivel în cupele europene.

- Ai un mesaj pentru ei?
- Le doresc multă sănătate, să nu se accidenteze. Pentru această dublă mi-aș dori să nu joace, asta ar fi mai bine pentru noi, că așa avem mai multe șanse (râde). Dacă vor reuși să ne învingă și să treacă de noi, sper să nu se oprească până în grupe.

15 goluri 
a marcat Liviu Antal în sezonul 2013-2014, când a fost golgeterul Ligii 1 

- Cum e acest duel pentru Zalgiris, spuneai că pentru ei ar fi o tragedie să nu vă învingă...
- Și pentru noi este cel mai important meci. Toată Lituania este conectată la acest duel. Toți vor să-și aducă aportul și să ajute echipa în aceste momente. Nu avem un stadion foarte mare, dar din ce am înțeles s-au vândut multe bilete. Cred că va fi plin la ora jocului!

- Zalgiris n-a mai pierdut acasă din luna martie...
- Chiar nu știam acest aspect! E foarte important pentru noi, ne poate da moral. Ar fi un lucru minunat să nu pierdem nici de această dată!

- Cum te-ai acomodat în Lituania?
- Am întâlnit un grup frumos, care chiar știe să-și respecte jucătorii. Jucătorii și conducerea m-au primit foarte frumos. Îmi place că sunt bine organizați. Fiecare știe ce are de făcut. Există un singur inconvenient ca să zic așa, faptul că jucăm pe teren sintetic. Dar în rest, condițiile sunt ireproșabile. Totul este excelent, la cel mai înalt nivel.

350.000 €este cota lui Liviu Antal (28 de ani) pe transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  12 Iulie 2017, 13:23

zise antal... stai mah terminatule in banca ta...nici la basket nu ii bateti. ai ajuns o gloaba, la o echipa de gloabe. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close