INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN, MARȚI, 25 IULIE, 20:30, PRO TV ȘI GSP.RO

EXCLUSIV Cehii ne avertizează înaintea "dublei" cu Viktoria Plzen din Champions League: "E un vrăjitor! Atenție mare la acest personaj-cheie al echipei"

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 10:12

Jurnalistul ceh Jan Vacek consideră că antrenorul e cea mai importantă armă a cehilor în "dubla" din turul 3 preliminar Champions League.

Acesta a vorbit cu Gazeta Sporturilor despre meciul pe care FCSB îl va juca cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Champions League se va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30 pe Arena Națională. Returul e în Cehia, pe 2 august, de la ora 21:15.

- Salut, Jan! Cum se prezintă Viktoria după schimbările din această vară?
- Cred că cea mai importantă mutare este aducerea pe banca tehnică a lui Pavel Vrba. Acesta a plecat în 2014 de la cârma lui Plzen și a preluat naționala Cehiei. Apoi a ajuns la Anji Mahacikala. A revenit în această vară la Viktoria. În plus, s-au întors Daniel Kolar, Ales Cerma, dar și Diego Zivulici.
- Care e cel mai valoros jucător?
- Chiar dacă a avut o mulțime de probleme la genunchi, cred că Vaclav Pilar rămâne cel mai periculos fotbalist din lotul lui Plzen. E foarte rapid, tehnic, poate juca pe ambele flancuri ale terenului. E om important și la națională.
- Care sunt punctele tari ale echipei?
- Arma forte este chiar antrenorul Pavel Vrba. Uneori arată ca un vrăjitor care face minuni. Cu el pe bancă, Plzen a scos rezultate incredibile în cupele europene! A câștigat 3-0 la Napoli, 1-0 cu Atletico Madrid și 2-1 cu FC Copenhaga! Deci, atenție mare la acest personaj-cheie al echipei! Vrba are întotdeauna un plan de joc excelent, știe să ia măsuri inspirate pe loc și interpretează excelent ce se întâmplă pe gazon.

"Presiune la București? Nu o să fie niciun fel de problemă pentru jucătorii Viktoriei! Au experiență, unii au jucat cu Manchester City, cu Barcelona, cu AC Milan sau cu Bayern Munchen. Sunt convins că o să fie pregătiți să joace în orice condiții la București"
Jan Vacek, jurnalist ceh

2,35 este cotacaselor de pariuri pentru o victorie a FCSB în meciul de marți seară, de pe Arena Națională, în timp ce cehii sunt cotați cu a doua șansă, primind de la bookmakeri cota 3,30 pentru un succes la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  23 Iulie 2017, 15:14

nebraska & moshu_shukaru = mancatori de *** profesionisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

auge
auge  •  23 Iulie 2017, 12:57

Asteptam cu nerabdare sa vedem performantele echipei FCSB in Champions League, asa cum ne-a obisnuit la fiecare participare in ultimii ani. Fiecare meci al echipei FCSB, mai ales in grupe, este o incantare.

valentinn10
valentinn10  •  23 Iulie 2017, 12:26
Postat de nebraska pe 23 Iulie 2017, 12:05

E greu pentru fcsb fara chivulete sau avram....slabe sanse ,e grele....

Cat poti fi de urat cacaracter, de ce esti rau, raule, noi te iubim hidosule...FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, CURAJ VITEZISTI, meciul e la discretia noastra, cu putin noroc, 3-0 si nu glumesc...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează