INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

EXCLUSIV YES, YOU CAN! Reghecampf a vorbit cu Gazeta: 12 pași ca să transformi un 1-1 șubred cu Partizan în calificare!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 01:13

Acum doi ani, Reghecampf a reușit să transforme un
1-1, acasă cu Legia, într-o calificare formidabilă, pe un stadion cu
o atmosferă incredibilă. Gazeta l-a întrebat cum a reușit și ce trebuie să facă Rădoi pentru a o elimina pe Partizan!

Reghe rememorează toate detaliile acelei performanțe, de la mesajul din vestiar rostit după meciul tur pînă la stresul care nu l-a lăsat să doarmă în săptămîna premergătoare returului, totul
într-o lecție motivatoare pentru Rădoi și Steaua de azi!

Urmează 12 capitole alese de GSP, la care Reghecampf a răspuns
din îndepărtata Americă, mai precis din Las Vegas, unde se află în vacanţă, alături de familie. Răspunsuri care au dus-o pe Steaua mai departe acum 2 ani și răspunsuri care pot fi sursă de inspiraţie pentru momentul actual al echipei și încercarea teribilă prin care vor
trece Rădoi și elevii săi miercuri seara, în capitala Serbiei.

Citește-le pe toate în Gazeta Digitală de astăzi!

» Interviu cu cărțile pe masă cu Martinovici. De ce reușesc jucătorii sîrbi afară, iar românii nu
» România uitată. Reportaj din locul unde sîrbii simt românește
» O discuție cu Dan Alexa. Ce rezultat vrea în Derby de România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
bakunin
bakunin  •  03 August 2015, 15:40
Postat de cobra_z pe 03 August 2015, 13:15

oaaau...ce cenzura...ati cenzurat o idee intreaga comunistilor , nu am jignit pe nimeni, am spus realitatea, pe care si voi din intamplare o mai sustineti : fcsb fara arbitrii, *** si arbitrii nu castiga nimic in era reghebarat

Daca tot esti psihopat, fii pina la capat, bre :)) ce epoca regheblat, mereu fcsb era mina in mina cu arbitrii. Umilintele pe care *** 5-0 in 84, 5-0 in 98, gramezi de 3-0, alea sint datorate numai arbitrilor :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204092004452069
Florin Bebesel  •  03 August 2015, 14:25

multi ne dorim continut de calitate habar nu am cat costa la voi insa strategia de marketing e zero (0) oferiti cumva perioada de gratie potentialilor doritori? ca sa intre, sa si faca obiceiul de a citi si sa devina dependenti de "continutul vostru de stiri de calitate" ? ? ? aveti cumva un serviciu de cercetare a pietei ? stiti cumva opinia majoritatii pietei tinta despre ce ar aprecia pe segmentul asta de informatie asa incat sa dea cu banu ? aveti cumva servicii de stiri pe baza de abonament la digital si nu stiu eu ? vindeti cumva un produs care creeaza dependenta si ofera un pachet de avantaje de nerefuzat ? frumos. deocamdata e plin de "stiri" si "poze" "provocatoare", funditze si virgulitze, multa marfa pentru cei multi... sa traiasca industria calitatii daca cumva exista in dictionar explicatia conceptului de calitate gazetareasca neaosha damboviteana >>> "hai la sport!" "ne pasa prea mult ! " intr o perioada in care schimbarea stilului de viata este tot mai mult o necesitate stringenta intr o societate si o actualitate in care avem nevoie de exemple se reusita in sport si exemple de conditite fizica prin sport adoptata ca stil de viata in toata aceasta ipostaza moderna care arata ca e SPORTUL e necesar precum aerul curat si nutritia potrivita aveti o piata tinta plina de oportunitati de succes zic si eu ca un cititor constant care practica medicina naturala.

76dani
76dani  •  03 August 2015, 13:49

De dimineata am vazut articolul si nu l-am deschis gandindu-ma ca ma vor oferta cu gazeta digitala sau cu ziarul de la chiosc. Nu m-am inselat, mai cumparati sau abonativa-ti voi, gezetareilor, la astfel de titluri!

Vezi toate comentariile (74)
Comentează