INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Explicațiile unei umilințe istorice » Cum se scuză Van Gaal după ratarea primăverii Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 11:08

Louis Van Gaal încearcă să găsească explicațiile înfrîngerii echipei sale cu Wolfsburg, scor 2-3, rezultat care a dus la eliminarea lui Manchester United din UEFA Champions League.  

"A fost un meci nebun. De două ori am primit gol după ce am marcat, e greu de înțeles. Sînt mulțumit că am marcat, dar nu sînt mulțumit că ne-am apărat atît de prost, trebuie să analizez.

Arbitrajul nu ne-a avantajat. Cînd grupa este strînsă, acest tip de decizii pot determina dacă treci sau nu. Este o chestiune de timp pînă cînd ne vom arăta calitățile în Liga Campionilor, acum așteptăm anul viitor.

Sînt foarte dezamăgit că am ieșit din Liga Campionior, dar avem destule de făcut în Premier League. Noi am jucat într-o grupă foarte grea", a declarat Van Gaal la conferința de presă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  09 Decembrie 2015, 13:04

NU mai intru pe nici un articol cu titlu "Fabulos, Surpriza, Socant, Umilinta, miraculos, uimitor,Senzational, Incredibil" decat sa postez si sa conving cat mai multi sa nu mai urmareasca astfel de debitatii.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  09 Decembrie 2015, 12:55

La sutele de milioane cheltuite singura explicatie plauzibila ar fi ca individul este un senil infumurat care nu mai are nimic comun cu antrenoratul, asa ca la un minim de decenta ar trebui sa-si dea demisia imediat pana nu mai strica a moaca cateva sute de milioane pe niste olandezi de mana a treia ( vezi Depay, Blind...)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează