INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANTRENOR

Fără acte » Mirel Rădoi şi antrenorul lui Trencin au un lucru în comun

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 22:32

Mirel Rădoi nu e singurul care nu are licenţă de antrenor în Liga Campionilor. Antrenorul lui Trencin, Martin Sevela, e în aceeaşi situaţie cu tehnicianul Stelei.

"Într-un fel e amuzant că doi antrenori care se întîlnesc în Liga Campionilor nu au licenţă. Pe de altă parte, licența nu înseamnă că ești sau nu un antrenor bun.

Sîntem pentru prima dată în Ligă, unde vom juca cu echipe mari. Nu sîntem deloc sub presiune, vrem să ne bucurăm de fiecare moment, de meciuri și să jucăm cu echipe de top din Europa", a declarat Sevela pentru Dolce Sport.

Trencin, cu Martin Sevela la cîrmă, va juca împotriva Stelei pe 14 iulie în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
radu978
radu978  •  05 Iulie 2015, 10:39

Au si aia Merelu lor, ha, ha.

randoom_._
randoom_._  •  05 Iulie 2015, 03:14
Postat de zecs93 pe 05 Iulie 2015, 02:20

Voi vorbiti mah neispravitilor, pai voi trebuia sa fiti retrogradati in ultima liga posibila pentru ''n'' cazuri cum au fost ca *** vostru nu a platit toate datoriile desi totu sa sters doar printr-o semnatura de pix, sau datoriile catre fcm bacau cand timpu regulamentar trecuse, tocmai voi sunteti alba ca zapada ???

gymd *** strikes back. cum sa fie retrogradata daca Steaua nu are datorii. nu ii ca si cum Steaua ar fii avut atunci datorii de zece ani. pur si simplu a avut noroc ca aia de la anaf au uitat de imprimanta si calculator. atata tot. a avut noroc. nimic mai mult. dar pe voi v-a prins si v-a sters ilegal datoriile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Iulie 2015, 02:23
Postat de zecs93 pe 05 Iulie 2015, 02:21

Si da e o chestiune nationala avand in vedere ca aia care au avut licenta au platit niste bani ca sa faca acest curs, cum bine spunea si rednic: daca radoi poate sta pe banca fara probleme ( fara licenta)atunci eu imi vreau banii inapoi pe cursu ala !!! Dar am uitat, la voi regulile sau facut ca sa fie calcate nu ca sa fie respectate !!!

mai aveti si tupeu sa ziceti de Dinamo, i-a vezi ca in cazu lui Dinamo mai sunt niste echipe cu privire la insolventa ( ca la asta te-ai referit cand ai spus: ''echipe cu probleme financiare nici pe jumatate cate are gruparea fcdb-ista au fost retrogradate direct in liga a 3-a''. Voi fcsbisti aveti un tupeu de neimaginat, hai faceti o sesizare la platini ca o sa-si faca timp sa o citeasca :))) *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează