INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - DINAMO KIEV

Faza serii în Liga Campionilor a fost oferită de arbitrul Ovidiu Hațegan

Captură Dolcesport
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 22:40

Ovidiu Hațegan a arbitrat pentru prima dată un meci din fazele superioare ale Ligii Campionilor. Brigada condusă de centralul român a condus partida retur dintre Manchester City și Dinamo Kiev.

În prima repriză, arbitrul român l-a asurzit pe Yaya Toure, fotbalistul lui City aflându-se lângă central și cerându-i să sancționeze o intrare a lui Vitorino Antunes.

În momentul în care Hațegan a fluierat, Toure a resimțit din plin sunetul scos de fluier și și-a dus mâinile la urechi, fiind vizibil deranjat.

Alături de Hațegan la meciul dintre City și Dinamo Kiev mai sunt și asistenții Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac și asistenții adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Această brigadă va participa și la EURO 2016.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Martie 2016, 08:40

...o brigada de toata jena ...buna de nimik ...

dubluv
dubluv  •  16 Martie 2016, 07:43

cica faza serii...

chromophobia
chromophobia  •  16 Martie 2016, 06:12

O s-o numesti FCSAN(Arena Nationala) de saptamana viitoare,neBROASCA?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează