INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

FC Viitorul și-a aflat adversara din Youth League! Întâlnește o formație care a terminat pe locul 2 grupa + tabloul complet

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 15:39

Viitorul va juca împotriva celor de la FC Copenhaga în play-off-ul UEFA Youth League, competiței pentru jucătorii de sub 19 ani.

Tragerea la sorți a avut loc tot azi, la Nyon. Primul meci va fi la începutul lunii februarie, pe terenul de la Ovidiu.

Echipa care va triumfa se va califica în optimile de finală ale competiției. Constănțenii au trecut rând pe rând de campioana Republicii Moldova (Sheriff Tiraspol, 4-1 și 1-0) și campioana Elveției (FC Zurich, 5-0 și 0-2).

FC Copenhaga s-a clasat pe locul secund în Grupa G a Youth League. Formația daneză a încheiat grupa în urma lui FC Porto, însă înaintea lui Club Brrugge și Leicester City.

Programul complet al întâlnirilor din Play-Off-ul Youth League:
FC Salzburg - Manchester City
FC Midtjylland - Benfica Lisabona
FC VIITORUL - FC Copenhaga
AS Roma - AS Monaco
Rosenborg - FC Basel
FK Altinordu - Atletico Madrid
Maccabi Haifa - Borussia Dortmund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  13 Decembrie 2016, 00:37

Mieii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează