INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN, AZI, 20:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - Plzen » Becali, dezvăluiri din primul "11" al lui Dică: "Știu sigur că el va juca" » A refuzat o ofertă pentru un fotbalist: "Du-te, mă, de aici!"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 11:18

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre echipa pe care Nicolae Dică o va trimite în teren în meciul din această seară cu Plzen, ora 20:30, din turul III al Ligii Campionilor. 

"Nu știu ce a hotărât Dică, dacă joacă Man sau Teixeira. Chiar nu știu, nu mă bag. Eu nu am ce să spun mai mult, nu am nicio opțiune. Dică va juca cu cine vrea. Peste o oră poate o să știu și eu, că o să întreb. 

Ce știu cert e că va juca Alibec, nu Gnohere. Știu că joacă Alibec, știu că joacă Pintilii cu Junior Morais la închidere. 

Plzen e o echipă cu experiență, dar, valoric, noi suntem foarte mult peste ea și ar trebui să terminăm meciul învingători. Dacă echipa adversă se baricadează în propria jumătate și cumva ne bate, eu nu voi fi supărat. Tot ce contează pentru mine e să dominăm, așa sunt eu mulțumit", a declarat Becali.

Latifundiarul a declarat că nu va vinde niciun jucător în perioada următoare, obiectivul clar fiind calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Azi m-a întrebat cineva de Enache. Du-te, mă, de aici! Până nu ne calificăm în Liga Campionilor, nu negociez cu nimeni pentru niciun jucător, poate să vină și Real Madrid cu ofertă. Eu sunt Becali și vreau calificare. 

De Man vom vorbi în perioada următoare, vom vorbi de sume exorbitante, am mare încredere în el. Man va pleca pe bani mulți în maximum un an. 

Vom aduce un fundaș central, dar nu vreau să vorbesc mai mult acum. E un meci prea important și ne concentrăm doar pe el", a declarat Becali, la TV Sport Ro. 

  • FCSB -Viktoria Plzen se joacă azi, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la PRO TV.

Citește și: Bugetul pe un an dintr-un foc sau lovitură teribilă în plan financiar? Miza meciului cu Plzen e imensă pentru FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
iosif_vs.
iosif_vs.  •  25 Iulie 2017, 17:03

Hai Plzeeeeeniiii !!! Da-le in barba la clone !!! Oleee !!!

iosif_vs.
iosif_vs.  •  25 Iulie 2017, 16:58
Postat de gigi_becali_4 pe 25 Iulie 2017, 16:38

Dinamovistii sunt toti plecati la biserica, sa aprinda lumanari sa piarda Steaua ! :)

Steaua va juca in liga a 4a, clona becalifera va fi umilita de Plzen

luciann
luciann  •  25 Iulie 2017, 16:48
Postat de gigi_becali_4 pe 25 Iulie 2017, 16:38

Dinamovistii sunt toti plecati la biserica, sa aprinda lumanari sa piarda Steaua ! :)

Chiar daca sunt adventisti!?:)))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează