INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN

FCSB - PLZEN » Dică anunță transferul mult așteptat » Ce zice de duelul contra vicecampioanei Cehiei

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 11:09

Nicolae Dică a anunțat că FCSB trage tare în aceste zile pentru a rezolva problema fundașilor centrali, unde postul este descoperit. A vorbit și despre meciul din turul 3 preliminar al Champions League, cu Viktoria Plzen.

"Trebuie să mai aducem cel puțin un fundaș central. Avem 3 competiții importante, în câteva zile sper să rezolvăm această problemă. Nu vrem un jucător la număr, dorim unul care să aducă multă concurență pe acel post. Un fundaș central aducem sigur, dar nu închidem perioada de transferuri, mai este timp, am mai putea aduce ceva. Vom vedea", a zis Nicolae Dică la conferința de presă de azi. 

...despre dubla cu Plzen: "Am văzut declarațiile altor persoane, că suntem deja calificați. Nu este adevărat, va fi un meci echilibrat. Plzen a jucat în 5 ani de două ori în Champions League și de două ori în Europa League în grupe. Trebuie să ne calificăm, dar putem face asta doar dacă dăm totul.

Avem jucători care au jucat cu Plzen (nr. Alibec, Junior Moraes, Teixeira și Budescu). Situația e diferită când joci în tur preliminar de Champions League. Din lotul pe care l-a avut cu Astra, lui Plzen i-au plecat doar doi jucători.

S-a vorbit mult de meciurile cu Plzen. Dar mai avem două meciuri de campionat. Trebuie să avem atitudine și să câștigăm în campionat, apoi e timp să ne gândim și la Plzen", a zis Nicolae Dică. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
10202925648180625
Eugen Qy  •  16 Iulie 2017, 21:12
Postat de balauru48 pe 15 Iulie 2017, 18:37

Mai explica-ne cum castiga fcsb la TAS. Ahaaaaahahaa ajajaaajaaa

Pai mai bine ai explica tu, cum a pierdut Steaua la TAS ! Tanti TAS , gigel de la FCSB de fapt STEAUA (ca altfel este penalizata ROMANIA din cauza FRF si a LPF, de catre UEFA), a zis vorbe grele despre tine, ca esti o cloaca de..... ASTA a cam fost apararea FRF. LPF si a Viitorului la TAS in comparatie cu atacul JUSTIFICAT de PROASTA redactare a articolului respectiv din ROAF ! Resul e laturi= zeama de dat la porci !

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Iulie 2017, 18:56

bai dinamovisti *** de pe aici o sa va duceti de rapa si veti intra din nou in insolventa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  15 Iulie 2017, 18:37
Postat de vasglo pe 15 Iulie 2017, 18:00

Nu-i asa ca-i greu sa traiesti cu o clona?! Invata de la japonezi, vezi ca au "Stelute" gonflabile!....-:)

Mai explica-ne cum castiga fcsb la TAS. Ahaaaaahahaa ajajaaajaaa

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close