INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Ironii și critici din partea unui fost stelist după eliminarea din Champions League: "Este rușinos! Doar așa pot câștiga campionatul"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 09:06

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

După meci, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a criticat dur prestația elevilor lui Nicolae Dică și a spus că FCSB poate câștiga campionatul doar cu Dan Petrescu pe bancă.

"FCSB a jucat slab în această seară. Este rușinos să nu poți lega trei pase. În plus jucătorii de la FCSB au cedat mult prea ușor mingea, având în vedere că jucau pe teren propriu. Nici pressing n-au făcut.

FCSB poate câștiga campionatul doar dacă face un pact cu FRF și-l pune pe Dan Petrescu antrenor. La ce am văzut la CFR în acest început de sezon, mi se pare că are prima șansă la câștigarea campionatului", a spus Balint la TV Digi Sport.

"Dică a trecut examenul. Gata. El a asta trebuia să facă, să ducă echipa în play-off-ul Champions League. De acum înainte nu-l mai punem la îndoială pe Dică"Gigi Becali, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  24 August 2017, 17:47

Balint baci ai devenit un personaj sinistru cu comentariile tale idioate, fara pic de miez tactic, tehnic. Tu ai abonament la echipa kaki, unde il sustii pe buhaitul-cersetor lakatos si pe seful vostru talpan, asa ca nu mai comenta despre Steaua dupa ce ti-ai afirmat public preferinta pentru malformatia kaki a armatei. Daca iti place la apevisti ramai in cazarma si treci pe sectoare nu mai murdari ecranele televizoarelor.

fangigi
fangigi  •  24 August 2017, 13:40
Postat de the.best.judge pe 24 August 2017, 10:11

Acum, ca obiectivul a fost indeplinit, adica calificarea in grupele unei competitii europene, ne vom axa pe campionat, pe care il vom castiga detasat. Pot sa faca iar alianta intre frf si lpf si 5 echipe din play off ca nu ne mai opresc.

Eu cred ca Bursucul o sa faca instructie cu turma ciobanului, penibilii Europei! Pe zugravul Dicanio nu-l apuca playofful!

valentinn10
valentinn10  •  24 August 2017, 13:00
Postat de dvd1 pe 24 August 2017, 11:20

asa scirbavnicilor ati luat-o in freza exact cum va place voua: adica de la 5 in sus. Huo Steaua huo FCSB huo cei 2 puscariasi. Steaua/FCSB cea mai scirbavnica si blatista echipa de pe pamint. Huoooooooooooooo

Stai cuminte nebunatica mica, nu juisa, nu e frumos, nu-ti sta bine puisor si-ti face si rau la gat, cap nu ai, sssst, esti prea prost si nu te baga nimeni in seama, ai inteles?, aport, bravo, sezi...iar tu pelebalinte vezi de facatura aia de csa, nu ti-a cerut nimeni parerea deci nu tine nimeni cont de ea... si GIGI nu te cheama la palat...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează