INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Prima consecință după ratarea grupelor UCL » Becali renunță să aducă un superjucător: "Îl cumpăram cu 2,5 milioane"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 08:51

După ce FCSB a ratat șansa de a se califica în grupele Champions League, în înfrângerea umilitoare de aseară, 1-5 cu Sporting, Gigi Becali a declarat că se oprește din a transfera jucători.

În plus, patronul stelist a declarat că nu-l va mai transfera pe Alexandru Băluță, mijlocașul de 23 de ani de la CSU Craiova, pentru care era gata să dea 2,5 milioane de euro dacă FCSB ar fi jucat în Champions Legue.

"Nu mai transfer nimic. Ce să mai transfer? Unde să mai aduc jucători? Și nici nu mai am ce să aduc. Pe Băluță îl luam doar dacă ne calificam în Champions League. Așa aș fi dat 2 milioane de euro. Mi-a zis cineva, nu spun cine, că dacă ofer 2,5 milioane de euro pe Băluță, îl pot transfera. Dar nu-l mai aduc", a spus Becali la TV Digi Sport.

În această vară, FCSB i-a adus pe Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Robert Grecu, Andrei Vlad, Ionuț Larie, Toma Niga, Cătălin Golofca, Artur Jorge (împrumut de la Braga), Bogdan Planici și Florinel Coman.

Citește și: Reacția lui Becali după înfrângerea cu Sporting: "Nu mă interesează Europa League! Băgăm rezervele" » Ce spune despre duelul cu portughezii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
1407691819351143
Nicu Achimescu  •  25 August 2017, 00:33

Ba Nea Gigi cum poti sa minti in halul asta?? E dumnezeu sus sau ai uitat de el ??? Jucătorul Balta tea refuzat categoric Ivan la fel banii tai nu au valoare pentru noi un circ azi sau maine putem face doar cu *** tale in rest oltenia e interzisă voia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 August 2017, 18:13

am inteles, un superjucator pe doua mil jumate...de rasul caprelor..

max2009
max2009  •  24 August 2017, 15:55

cred ca mi bine ai transfera un ANTRENOR

Vezi toate comentariile (82)
Comentează