INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, MIERCURI, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

FCSB - Sporting // 16 camere și 4 comentatori » Transmisiune TV la cel mai înalt nivel, cu reluări din 4 unghiuri

fotomontaj: Andrei Crăițoiu
fotomontaj: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 09:00

La DolceSport va comenta cuplul Băleanu - Cosmescu, iar la ProTV, post care va produce transmisia, cuplul Drăghici - Mocanu.

Play-off-ul Ligii Campionilor e considerat de către UEFA un meci la fel de important precum cele care se desfășoară în faza grupelor. Tocmai de aceea toate partidele încep la ora oficială 21:45, iar totul se desfășoară sub atenta supraveghere a observatorilor veniți special de la Nyon.

4,7 milioanede români au văzut la TV meciul din Cupa UEFA din aprilie 2006, Middlesbrough - Steaua, aceasta fiind cea mai urmărită partidă de fotbal din istoria măsurătorilor de la noi

Confruntarea din această seară e transmisă de DolceSport și de ProTV. Producția va fi asigurată de cei de la Pro, iar transmisia se va realiza cu un car de transmisiuni performant cu care s-au televizat în România duelurile de la Campionatul European din Franța sau confruntările de la Jocurile Olimpice din Brazilia.

2,3 milioanede telespectatori au fost în fața televizoarelor pe ProTV la meciul tur, jucat în Portugalia, dintre Sporting și Steaua. Vârful de audiență a fost în minutul 35, când 2,5 milioane se uitau la TV

Vor exista 16 camere montate în toate zonele Arenei Naționale, dintre care două camere mobile și două macarale performante care vor fi fixate în spatele celor două porți. "E un meci extrem de important pentru Steaua, dar și pentru fotbalul românesc, tocmai de aceea va fi transmis la cel mai înalt nivel. Vor exista reluări din 4 unghiuri, vor fi surprinse toate reacțiile antrenorilor și spectatorilor", spun cei care se ocupă de producția partidei.

Comentariul va fi asigurat, pe ambele posturi deținătoare de drepturi, de câte un cuplu de comentatori. La microfonul Dolce vor fi Cosmin Băleanu și Bogdan Cosmescu, cu o experiență de 20 de ani în domeniu. La ProTV vor fi Felix Drăghici - Costi Mocanu, cei care au comentat aproape toate întâlnirile Stelei în cupele europene în ultimii ani transmise de postul din Pache Protopopescu.

DOLCESPORT

Live din oră în oră de la "Arena"

Ziua debutează în forță la DolceSport! Intervenții în direct din oră în oră în cele 6 buletine de știri. Primul va fi la ora 13:00, iar ultimul la 18:30. Cea dintâi emisiune a zilei e "La Dolce Liga", iar în studio se vor afla Iulian Miu și Marius Bilașco. La 17:30 invitații se schimbă, iar Mihăiță Pleșan și Florin Lovin vor face avancronica duelului de pe Arena Națională. z

Analizează Panduru și Niculae
Diseară, la 20:30, înainte de joc, dar și în pauză și imediat după fluierul de final, în studioul Champions League, invitații lui Silviu Tudor Samuilă vor fi Basarab Panduru și Marius Niculae. Lor li se va alătura prin telefon Cristian Balaj, care va analiza fazele litigioase de arbitraj. Înainte de meci vor exista primele reacții de la stadion, iar după partidă se vor transmite interviuri cu jucătorii și antrenorii celor două echipe, plus conferințele de presă. z

SPORT.RO

Ioana Cosma face flash-urile

Ziua debutează la 10:45, când Dan Pavel îl va avea invitat pe Cristian Costache la "Ora exactă în sport". Emisiunile speciale dedicate meciului încep la ora 20:00. Lucian Lipovan și Mihai Mironică vor discuta din studio despre șansele pe care le au steliștii, iar Ioana Cosma va aduce cele mai proaspete informații de pe Arena Națională. Analiza va continua de la ora 22:30, dar și la 23:30, atunci când sport.ro va transmite interviurile cu jucătorii și antrenorii. 

DIGISPORT

Prefațează Dumitrescu și Balint

Digi face avancronica partidei de la ora 10:00 la DigiSport Matinal. Radu Naum va fi moderatorul emisiunii FotbalClub, care va avea două părți: prima de la 17:30 și a doua de la 20:00. Dan Filoti intră în tensiunea partidei de pe Arena Națională alături de doi foști jucători ai Stelei, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, ambii fiind analiștii postului deținut de RCS. DigiSport Special va începe înaintea meciului la 21:15, dar și la final la 23:45. Reacții din fața tribunei oficiale, dar și cele două conferințe se vor vedea și aici. 

RADIO ROMÂNIA

Robert Șișcă, nu Ilie Dobre!

Postul public de radio va transmite în direct confruntarea de pe Arena Națională din această seară. Comentator va fi Robert Șișcă, cel care a participat din partea RRA și la Campionatul European de fotbal din Franța, din vara anului trecut. Cei care ascultă meciul la radio vor avea la finalul partidei și câteva reacții la cald cu protagoniștii meciului de la București. 

Click pe imagine pentru zoom!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
fangigi
fangigi  •  23 August 2017, 16:37

Perfect! Vom vedea cu 16 camere cum se va califica Sporting! Ideal!

turcescu
turcescu  •  23 August 2017, 15:05
Postat de forza_csms pe 23 August 2017, 13:49

Marius a jucat la Sporting, ba ***, de asta e adus. Nu are dreptul sa-si dea cu parerea? Abia astept sa sarbatoresc ratarea calificarii FCSB-ului.

Sarbatoreste-o pe m@-t@, antiromanule. Eu tin cu toate cluburile romanesti in Europa, altfel nu mai ajunge Dinamo in veci in grupe.

fibra
fibra  •  23 August 2017, 14:19

Cel care a spus ca vor fi reluari din 4 unghiuri e un ageamiu,ca de la cel care a consemnat nu am pretentii. O transmisie se face cu reluari de pe toate camerele care lucreaza la meci,asa ca numarati unghiurile.Din pacate din cauza anticomentatorilor,voi vedea meciul(fragmente)la portughezi.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează