INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO, DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Alibec le-a scris fanilor pe facebook » Care a fost mesajul căpitanului roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:28

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela de la ora 21:45 în play-off-ul UEFA Champions Legue. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

Denis Alibec, căpitanul stelist, este gata de meciul cu formația portugheză și a avut un mesaj pentru fanii care vor veni la Arena Națională.

"Abia aștept să văd stadionul plin și să vă aud pe toți strigând «Forza Steaua». Visăm să trăim o noapte magică de Champions Legue alături de voi", a scris Alibec pe contul său de facebook, cu doar câteva ore înainte de meci.

Pentru meciul cu Sporting, FCSB a vândut toate biletele, iar pe Arena Națională sunt așteptați 50.000 de fani.

Citește și: Mesaj puternic al lui MM cu câteva ore înaintea returului și încă un atac la ultrașii lui Dinamo: "Prezentați-vă de urgență"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dase
dase  •  23 August 2017, 18:37

Așteptăm un gol de la tine si un assist. In rest toate cele bune si Forza Steaua!!!

rakitic
rakitic  •  23 August 2017, 18:12

Ganditi-va la viitor si calcati-i pe ochi! Astazi trebuie sa castigam! TREBUIE!

grandetorito
grandetorito  •  23 August 2017, 18:01

Multa Bafta, Alibecule! Te-am contestat cand ai venit la FCSB, dar acum ma bucur ca ai semnat cu noi! Sa ne vedem cu bine in grupele Champions League.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează