INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Becali dă tot din casă: "Acum pot să vă spun asta pentru că nu se mai uită jucătorii la TV"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 17:54

Gigi Becali a părut destul de realist înainte cu 3 ore de duelul dintre FCSB și Sporting Lisabona, după ce pe parcursul săptămânii a fost extrem de încrezător în calificarea echipei sale.

"Cei de la Sporting sunt mult mai buni decât noi. În seara asta dacă o vrea Dumnezeu ne vom califica. Acum pot să vă spun asta pentru că nu se mai uită jucătorii la televizor.

Noi ca să ne calificăm trebuie să marcăm gol. Budescu va juca de la început. Filip și Ovidiu Popescu vor fi centrali. Tănase nu va juca", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Pe Florinel Coman o să iau 100 de milioane. O să vedeți!" Gigi Becali

  • FCSB -  Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alex_789
alex_789  •  23 August 2017, 18:37

Pantokrator esti dimamovist cumva? Diseara, chiar daca ne calificam sau nu, doar noi contam in Europa. Esti un frustrat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează