INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting // Cum va arăta echipa lui Dică la meciul decisiv pentru grupele Champions League » De la ce partidă trebuie să se inspire steliștii

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 14:21

Pentru returul cu Sporting Lisabona, de pe 23 august, FCSB a pierdut un jucător extrem de important, pe Pintilii, însă îl va câştiga pe Budescu, cel care va fi apt să intre din primul minut.

FCSB a scăpat cu viaţă din "groapa cu lei" de pe "Jose Alvalade" şi acum pregăteşte meciul retur. Unul care se anunţă a se disputa sub o presiune teribilă. Din păcate, rezultatul bun de marţi a fost plătit extrem de scump: Pintilii a fost eliminat şi va lipsi la retur. O altă veste proastă îl priveşte pe Mihai Bălaşa. După un început de sezon foarte bun, cu o evoluţie strălucitoare în returul de la Plzen, el s-a accidentat în meciul cu Astra. A suferit o leziune musculară, a lipsit la Lisabona şi nu va putea fi recuperat nici pentru miercuri.

Sunt şi veşti bune, iar acestea îl privesc pe Constantin Budescu. El s-a recuperat după accidentarea la gamba dreaptă, din meciul cu Plzen, a reluat antrenamentele şi va fi bun de joc.

Foarte posibil, Dică îl va folosi câteva minute şi sâmbătă, la Ploieşti, în meciul de campionat cu Juventus, tocmai pentru a-l pregătit în perspectiva duelurilor cu Mathieu şi compania. 

29 de zile vor trece, la ora meciului retur cu Sporting, de la accidentarea pe care Budescu a suferit-o în meciul cu Plzen, de la Bucureşti

5 jucătorinu va putea folosi Dică la returul cu portughezii: Pintilii (accidentat), Romario Benzar, Nedelcu şi Artur Jorge (nu sunt pe lista UEFA) şi Bălaşa (accidentat)

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă pe 23 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Exemplu e returul cu Ajax

Stelei i s-a mai întâmplat să se califice având de suplinit absenţa unor jucători determinanţi la manşa a doua. În februarie 2013, în "16-imile" Europa League, roş-albaştrii pierdeau turul cu Ajax, de la Amsterdam, 0-2. Pintilii era eliminat şi atunci, tot pentru două "galbene". În plus, la retur a fost suspendat şi Bourceanu. Steaua a evoluat cu un cuplu inedit de mijlocaşi centrali, Prepeliţă - Chipciu, după pauză a intrat Filip, iar echipa a avut o evoluţie formidabilă şi s-a calificat la penalty-uri! 

Echipa probabilă la returul cu Sporting

Niţă - Enache, Larie, Momcilovici, J. Morais - Teixeira, Ov. Popescu - Golofca, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Meciul cu Juventus, sacrificat!

Pentru că returul cu Sporting are o miză financiară colosală, Steaua va face absolut orice pentru a nu-şi compromite şansele de calificare. Tocmai de aceea, în partida de campionat de sâmbătă seara, de la Ploieşti, cu Juventus, va fi folosită o formulă în care nu va apărea niciun fotbalist ce ar urma să fie titular miercurea viitoare. Primul "11" în jocul de Liga 1 ar putea arăta astfel: Stăncioiu - R. Benzar, Nedelcu, L. Filip, Pleaşcă - Pintilii, Achim - Man, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
valentinn10
valentinn10  •  18 August 2017, 01:36
Postat de khal_37 pe 17 August 2017, 18:51

Daca Steaua ajunge in grupele UCL o tara intreaga va fi fericita, cu mici exceptii, trolli, haterii si extremistiii antiromani vor suferi cumplit....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2014637112128979
Eugen Chioran  •  17 August 2017, 20:32

F C S B nu are antrenor pe masura valorii jucatorilor. Cand cheltui bani multi pentru jucatori de valoare e pacat ca nu ai si antrenor cu experienta.si cu rezultate. Dica trebuia lasat la Pitesti in liga 2 si dupa aceea vazut ce poate. La asemenea nivel nu se produc intamplari. Eu as dori ca F C S B sa se califice dar ma indoiesc.

khal_37
khal_37  •  17 August 2017, 18:51
Postat de ortega pe 17 August 2017, 17:48

Dacă infecția fcsb ajunge în grupele Ch. L. nici nu merită să te uiți la competiția aia ... E de tot râsul ...

Daca Steaua ajunge in grupele UCL o tara intreaga va fi fericita, cu mici exceptii, trolli, haterii si extremistiii antiromani vor suferi cumplit....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează