INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Dan Petrescu a uitat pentru un moment de războiul cu roș-albaștrii: "Sută la sută ţin cu FCSB"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 18:37

Dan Petrescu a uitat pentru un moment de războiul din campionat cu FCSB și spune că în această seară va ține cu roș-albaștrii în duelul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting Lisabona.

"Sută la sută ţin cu FCSB în seara asta. Voi ţine toată viaţa cu Steaua în cupele europene şi voi ţine cu ei dacă nu voi fi antrenor în România, pentru că acolo am crescut, normal, am fost copil de mingi, am fost în galerie, am fost căpitanul echipei, am fost golgheterul echipei.

Nu pot să uit acei ani, nu o să-mi ia nimeni acei ani, acele amintiri. Iar eu voi fi fanul Stelei sută la sută la meciul de azi şi îmi doresc să se califice" a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

"Sper să bată Steaua, dar va fi foarte greu. Sper să nu primească gol. Dacă primesc gol va fi greu să marcheze două, dar sperăm ca Niţă şi Alibec să prindă o zi bună pentru că ei sunt cei mai importanţi jucători la meciul de azi" Dan Petrescu

  • FCSB -  Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
811730288915362
Constantin Luca  •  23 August 2017, 21:29

PETRESCU E ANTRENOR,ARE SI GURA MARE,LA RUSI LA MECIURI STATEA IN TRIBUNA,EU STIU CA FOTBALUL E UN SPORT,OAMENII MERG PT. SPECTACOL,NU PT A AFLA REZULTATUL,NU E TOTUL SA CASTIGI 3 PUNCTE.DUPA MECIUL CU DINAMO CU 11 M INCORECT ACORDAT PETRESCU AFIRMA DINAMOVISTII AU SPUS CA NU,EU SPUN CA DA,PANA UNA ALTA 3 PUNCTE SANT LA MINE,NU STII CATA CINSTE -TI ADUCE ACEASTA AFIRMATIE DE MARE ANTRENOR CARE NU-I PLACE ROMANIA,DUTE LA RUSI,NOI ROMANII VREM SPECTACOL,CINSTE,DREPTATE,CARE-I MAI BUN SA INVINGA,CFR A MAI LUAT NISTE C AMPIONATE STIM CU TOTII CUM!!!!!!!!FII CORECT DAN PETRESCU.....CRED CA ESTI DE ACORD.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  23 August 2017, 19:41

te asteapta ciobanul ca in pauza meciului,in loja,*** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2017, 19:05

Binenteles , azi tinem cu Steaua. Maine ,cu CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează