INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, AZI, 21:45, GSP.RO, DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Declarații amenințătoare ale lui Coentrao: "Chiar dacă jucăm pe pietre, tot trebuie să ne calificăm la București"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 10:00

Fabio Coentrão, 29 de ani, împrumutat de Real la Sporting, nu se gândește la gazonul prost de pe Național Arena. "Chiar dacă jucăm pe pietre, tot trebuie să ne calificăm la București", le-a spus fundașul stânga jurnaliștilor lusitani. 

Totuși, internaționalul portughez, 51 de selecții și 5 goluri, nu exclude și varianta că alb-verzii să fie eliminați: "Nu e imposibil ca Steaua să învingă. Dacă se va întâmpla, îi vom felicita pe români și ne vom continua viața în competițiile rămase".

Coentrão l-a criticat violent pe jurnalistul Pedro Guerra, analist pentru Benfica la emisiunea Prologamento (TVI24). După ce acesta a pus la îndoială condiția fizică a jucătorului, Coentrão i-a răspuns la București:

"Este o persoană, al cărei nume nici nu merită să-l pronunț, care a susținut că nu am trecut testele medicale. Nu admit asemenea minciuni, pentru că afectează reputația mea și a clubului meu. După un an complicat la Real, m-am recuperat și nu mai am nicio problemă. Și condiția mea fizică e mai bună de la un meci la altul".

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 


Click pe imagine pentru zoom!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
balauru48
balauru48  •  23 August 2017, 16:54

Inca o fițuica scrisa de "jurnalistii" fara BAC de la gsp :))

paiazze
paiazze  •  23 August 2017, 11:14

Ati transformat click-bait-ul (sa ma ierte mai putin cunoscatorii de engleza) intr-o adevarata arta. Cred ca Ioanitoaia e mandru de trupa pe care o pastoreste.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează