INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting // Dică recunoaște: "Am primit sfaturi de la Oli pentru meciul ăsta"

Imagine de la reunirea generației 2006 a Stelei de luni // Foto: Facebook
Imagine de la reunirea generației 2006 a Stelei de luni // Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 22:29

Nicolae Dică e în fața unui examen extrem de dificil al scurtei sale cariere de antrenor de până acum și spune că a primit mai multe sfaturi din partea lui Cosmin Olăroiu.

"Am vorbit cu Oli despre meciul de miercuri cu Sporting, normal că mi-a dat sfaturi, dar nu o să vă spun dumneavoastră acum ce am discutat", a declarat Dică la conferința de presă.

De altfel, mai mulți jucători care au făcut parte din generația Stelei din 2006 s-au întâlnit luni la un restaurant din București, alături de aceștia s-a aflat și antrenorul de atunci Cosmin Olăroiu.

"Cu siguranță îmi doresc să ajungem în grupele Champions League. Am făcut-o ca jucător, am avut șansa și norocul să joc alături de niște băieți minunați, să fiu antrenat de tehnicieni de mare valoare de la care eu am învățat foarte multe. Aseară m-am bucurat că am putut să fiu alături de ei, am depănat amintiri.

Au fost lucruri frumoase de care ne-am adus aminte și cred că lucrul cel mai important este că după atâția ani reușim să ne întâlnim, iar asta este un lucru pozitiv. Asta înseamnă că atunci am fost cu adevarat un grup unit și de aceea am și făcut acele performanțe. Normal că am vorbit și despre meciul cu Sporting", a adăugat Dică.

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
risc_mix
risc_mix  •  23 August 2017, 17:59

Aaa,pai daca te-a ,,luminat'' oli pot sa stau linistit.Probabil ti-a recomandat sa jucati cum ati jucat voi cu Boro in deplasare. Atunci e ok

sexilian
sexilian  •  23 August 2017, 10:50

bravo dutedica, stai prin carciumi,ala stie?

turcescu
turcescu  •  23 August 2017, 10:22
Postat de John Milne pe 22 August 2017, 23:28

Nu-l mai provoca pe Moflea .

:))) Un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează