INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting // Jorge Jesus, surprins de scorul de pe Arena Națională » A remarcat doi steliști

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 00:34

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

După meci, la conferința de presă, antrenorul Jorge Jesus a spus că nu se aștepta să câștige cu 5-1, dar era sigur de calificarea în grupele UEFA Champions League.

"Obiectivul principal era să intrăm în faza grupelor Champions League. Știam valoarea nostră chiar și după meciul tur. Dacă eram întrebat atunci, aș fi spus că nu mă aștept la 5-1. Totuși, știam că ne calificăm. Noi am marcat primii și am făcut-o pe Steaua să se poziționeze diferit față de meciul tur. În repriza a doua a fost și mai greu pentru steliști.

De acum trebuie să ne bucurăm și să fim realiști. Vrem să ajungem cât mai departe și să avem un parcurs cât mai lung", a spus Jorge Jesus la conferința de presă.

 "A fost o victorie frumoasă. Steaua e o echipă bună. Sporting a jucat bine și a reușit să marcheze multe goluri. În acest meci am avut mai multe spații, ceea ce la Lisabona nu s-a întâmplat. Îi felicit pe suporteri, au făcut o atmosferă frumoasă. Alibec e un jucător bun. Și Budescu are calitate"Jorge Jesus, la TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andy56
andy56  •  24 August 2017, 02:26

bai mitzoooo, iar nu te-a remarcat nimeni.......

valentinn10
valentinn10  •  24 August 2017, 01:33

Ce mai conteaza...FORTA STEAUA...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează