INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA

FCSB - Sporting // Portughezii au reușit un nou transfer

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 19:29

Sporting Lisabona, adversara FCSB-ului din play-off-ul Ligii Campionilor, a reușit un nou transfer. 

Conform site-ului gol.dnevnik.hr, lusitanii s-au înțeles cu fundașul macedonean Stefan Ristovski, fundașul echipei croate Rijeka, o altă formație prezentă în play-off-ul Ligii Campionilor. 

Ristovski (25 de ani) evoluează pe postul de fundaș dreapta. A mai jucat pentru Vardar Skopje, Parma, Crotone, Frosinone, Bari, Latina și Rijeka și are 33 de meciuri și un gol în naționala Macedoniei. 

"E adevărat. Ristovski va pleca în următoarele zile și transferul va fi anunțat după ce contractul va fi semnat. Nu a vrut să își prelungească înțelegerea cu noi.

Am vrut să îl păstrăm pentru dubla din play-off-ul Champions League, dar Sporting și jucătorul nu au dorit”, a declarat președintele lui Rijeka, Damir Miskovici, conform sursei citate.

Conform informațiilor venite din presa croată, Rijeka cere 3,5 milioane de euro pe Ristovski. 

Prezentarea adversarului FCSB-ului

 untitled

Partida tur dintre Sporting și FCSB se va desfășura pe 15 august, în timp ce returul este programat pentru data de 23 august. Ambele meciuri vor fi transmise de Protv, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tanasevictor
tanasevictor  •  05 August 2017, 21:08

Transferurile Sportingului au valoare mai mare decat tot lotul FCSB Normal vor gresi mai putin iar FCSB n-are voie sa greseasca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează