INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE SPORT, GSP.RO

FCSB - Sporting // Probleme de lot pentru portughezi: o vedetă s-a accidentat, iar doi jucători acuză suprasolicitare! Ce trebuie să facă steliștii

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 15:06

FCSB și Sporting Lisabona se vor duela miercuri, 23 august, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi în direct pe ProTV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

O problemă pentru antrenorul Jorge Jesus înaintea returului cu FCSB. Mathieu, Jeremy Mathieu, unul dintre cei mai buni apărători ai lui Sporting, a cerut să fie înlocuit sâmbătă în minutul 84. Francezul a acuzat dureri la glezna dreaptă și Jesus l-a schimbat pentru a nu risca o accidentare mai gravă. "Leziunea lui Mathieu mă îngrijorează. E un jucător care dă stabilitate liniei defensive. Nu e deloc același lucru să joci fără el", a declarat tehnicianul "leilor". 

"Mergem în România suprasolicitați fizic. Gelson și Dost erau morți de oboseală"

Sporting aterizează epuizată luni la București. Jesus a fost fericit de victoria și jocul echipei, dar s-a plâns de condițiile în care s-a disputat partida de la Guimaraes. "Mergem în România suprasolicitați fizic. Am evoluat la 32 de grade și parcă au fost două meciuri, nu unul singur", a afirmat antrenorul lui Sporting la conferința de presă. "La sfârșit, Gelson și Dost erau morți de oboseală". 

Zona lui Piccini trebuie amendată de FCSB

Fundașul dreapta este unul dintre punctele fragile ale formației lusitane. Italianul Cristiano Piccini, venit în această vară de la Betis Sevilla, urcă mereu în atac și uită să se mai întoarcă, zona nefiind întotdeauna acoperită de "închizătorul" Battaglia. Mai mult: în faza defensivă, Piccini face constant erori. Sâmbătă, o gafă a peninsularului era să o coste pe Sporting. În minutul 57, a vrut să-i paseze în spate lui Rui Patricio, dar nu s-a asigurat și i-a trimis mingea direct unul adversar, lăsându-l singur cu portarul. Patricio l-a blocat în ultima clipă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
atentu
atentu  •  20 August 2017, 18:41

,,probleme de lot pentru portughezi - ce trebuie să facă steliştii " ... Nici o problemă, cel puţin 72-0 !

waves
waves  •  20 August 2017, 18:46
Postat de jalabert pe 20 August 2017, 17:59

homo erectus l-a inventat samuielule ca sa mearga la vanat catei. ulterior chinezii au descoperit pestera unde erau instructiunile cum se face prafu de pusca si au sters picturile rupestre ca sa nu ceara homo erectus prin talpan despagubiri 37 meleoane pentru folosirea inventiei lor.

Unde la ce facultate ai studiat istoria ?La Rahova ,sau la Jilava ?

samertx
samertx  •  20 August 2017, 18:34
Postat de jalabert pe 20 August 2017, 18:36

nu e vina mea ca nu intelegi cu ce se mananca istoria. in lipsa de altceva rozi in continuare credinta ca istoria inseamna reproducerea informatiei iar valoarea unui istoric este data de cantitatea de informatie reprodusa.

Metre, n-ai nicio treabă. Las-o ușor cu parapanta.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează
Close