INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, TV DOLCE SPORT

FCSB - Sporting // Reacție imediată a fanilor steliști după meciul din Portugalia » Vor umple Arena Națională! Câte bilete s-au vândut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 10:49

După 0-0 cu Sporting, fanii celor de la FCSB vor să umple Arena Națională la returul de pe 23 august.

Pentru meciul retur, suporterii steliști vor umple cel mai mare stadion din țară, până acum vânzându-se aproximativ 40.000 de euro. Gigi Becali, patronul echipei, a dezvăluit că imediat după meci, fanii au luat început să cumpere iar bilete.

"Inițial s-au dat 30.000 de bilete și s-au oprit.  Aseară, după meci, în 30 de minute, s-au vândut alte 7.000. Cred că se vor vinde toate și Arena Națională va fi plină. În meciul retur, cel mai mult vor conta cei 50.000 de fani de pe Arena Națională", a spus Becali la TV Sport ro.

Tichetele sunt disponibile pe bilete-fcsb.ro și biletesteaua.ro, urmând ca, zilele viitoare, acestea să fie scoase spre comercializare și la casele stadionului din Bd. Basarabiei. Prețurile sunt cuprinse între 30 și 300 de lei.

La sfârșitul partidei, brazilianul Junior Morais era foarte optimist. "Fanii noștri sunt foarte tari. Plecând de la acest rezultat și având susținerea galeriei, vom da goluri, vom trece de Sporting și ne vom califica", a declarat fundașul stânga jurnalului O Jogo. În același timp, Filipe Teixeira a afirmat: "Am demonstrat că totul este posibil. Ne-am păstrat șansele pentru București"

Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei, anunța după meci că la București fanii steliști vor face o atmosferă incendiară și vor pune mai multă presiune decât au făcut-o lusitanii pe "Jose Alvalade".

"Poate am fost prea concentrați, dar nu am auzit presiunea fanilor lui Sporting, de care vorbea toată lumea. Dar o s-o simtă cei de la Sporting în retur, când vor fi 50.000 de steliști în tribună și vor face o atmosferă incredibilă, așa cum nu este nicăieri în Portugalia"  Mihai Stoica la TV Digi Sport

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă pe 23 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
rjka
rjka  •  16 August 2017, 21:05

Ce sa le faci suporteri de rezultat daca batea sporting cu 3-0 aia care asi cumparasera bilete online nu le mai raspundea celor de la firma curierat si asa strangeau 10.000 asa dupa 0-0 au inceput sa-si cumpere bilete bravo sunteti unici in lume ce sa faci asa sunt gigisti -fcsbisti .

ando89
ando89  •  16 August 2017, 16:13
Postat de bigd pe 16 August 2017, 15:47

Stii care e faza, sunteti atat de masochisti incat si daca se califica Steaua o sa va bucurati, pe principiul "sa vezi cate boabe incaseaza astia in grupe":)

Eu n-am zis asta, am susținut că sunteți mari favoriți cu Sporting. Desigur că și în grupe la fel, ar fi o rușine istorică să nu ieșiți în primăvara UCL ca de obicei:))

sooos1ck
sooos1ck  •  16 August 2017, 15:57
Postat de Abigail Laslas pe 16 August 2017, 15:49

lol. Sau pe principiul "sa vezi ca nu faceti nici un punct"

Lasa ca faceti voi puncte in Campionatul Galeriilor fara Echipa!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează