INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting // Sfaturile lui Dănciulescu pentru Dică: "Ar fi ideal ca Steaua să facă asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 20:35

Ionel Dănciulescu, fostul jucător al Stelei în prezent în conducerea lui Dinamo, i-a oferit câteva sfaturi lui Nicolae Dică înaintea meciului din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting.

"Ideal ar fi ca cei de la Steaua să stea mai mult în jumătatea adversă, să preseze, dar există și riscuri. Cei de la Sporting au jucători foarte periculoși. Cred că Steaua va încerca să fie pragmatică, va încerca să nu dea prea multe spații.

Va fi o partidă dificilă. Pe Sporting dacă o lași să joace, atunci devine ucigătoare. E o partidă în care cei de la Steaua nu trebuie să greșească absolut deloc", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

"La gazonul de pe Arena Națională au fost probleme de la început. La un interval de 7-8 luni de zile mereu se schimbă" Ionel Dănciulescu

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 August 2017, 22:12

raj ,joaca fecesebee a caruisimpatizant esti ,nu DINAMO DE LA CARE AI MANCAT SI MANANCI O PAINE CHIAR DACA E NEAGRA ,mai bine taci KAPUR

1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 August 2017, 21:37

aaahm, asta a antrenat pe vre-undeva, ceva? in fine si eu ii tot spun la indianul ala sef la Microsoft ca ..., in fine, nu conteaza ..

id45
id45  •  22 August 2017, 21:28

Respect , Danciule ! - se vede ca ai fost un jucator profesionist si responsabil ! Gauri mari in aparare ... dar cu posesie , contraatacuri si mai ales mai putin individualism / atentie , Alibec / putem face un rezultat mare pentru ... ROMANIA !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close