INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, MIERCURI, 23 AUGUST, 21:45, PRO TV, DOLCE SPORT, GSP.RO

FCSB - Sporting // Ultimele bilete, azi, la case, alte mii la bișnițari » Dialog halucinant la GSP Live cu un speculant: tichete de 6 ori mai scumpe!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 10:25

Fanii FCSB-ului care nu și-au achiziționat încă bilete pentru meciul cu Sporting au șansa să facă acest lucru astăzi, clubul urmnd să pună în vânzare ultimele bilete pentru meciul cu lusitanii.

Începând cu ora 11:00, fanii pot cumpăra tichete de la casele de bilete de la Arena Națională, acestea urmând să fie deschise până la ora 19:00. 

Biletele sunt în număr limitat, doar 7.000 mai fiind disponibile pentru duelul așteptat cu sufletul la gură de toți microbiștii din România.

Până acum, roș-albaștrii au vândut aproximativ 42.000 de bilete pentru partida cu Sporting. 

De ȘASE ori mai scumpe la bișnițari

Ca de fiecare dată în preajma unui meci european important, bișnițarii și-au intrat în rol și au achiziționat numeroase bilete într-o încercare de a face profit din vânzarea acestora la suprapreț.

Într-un dialog purtat astăzi în emisiunea GSP Live, jurnalistul Costin Ștucan a avut un dialog cu unul dintre cei care vinde bilete pe OLX: 

Prețurile au luat-o razna pe OLX! GSP Live a sunat un vânzător de bilete la FCSB - Sporting from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  21 August 2017, 15:57

am o rugaminte,dupa CORECTIA ce ve-ti primi,sa nu va dedati la acte de VANDALISM,T***noua sa ne indicati locul unde se depun coroanele de compasiune,cum se cuvine si dati la tv daca e voie cu lumanari.......cu CORENTU se poate orice.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  21 August 2017, 14:40

Dansiulescu vinde bilete la dinamo vs Sepsi .

samertx
samertx  •  21 August 2017, 12:40
Postat de khal_37 pe 21 August 2017, 12:29

Eu in locul lui celor de la Steaua as intra in silenzio stampa, nu as mai da acreditari televiziunilor care folosesc denumirea fcsb. Am vazut ca cei de la TVR folosesc numele Steaua. I-as acredita numai pe ie. Restul sa stransmita fc sepsipepsi *** sa vada ce audienta vor avea.

Justiția s-a pronunțat în privința asta. Tu poți să-i zici cum îți place, dar în particular, metre. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează