INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, AZI, 20:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - Viktoria Plzen » Atacantul cehilor, văzut drept principalul pericol pentru echipa lui Dică: "I-a terorizat, i-a hăituit pe cei de la Astra"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 17:38

Daniel Pancu este de părere că Michael Krmencik, atacantul Viktoriei Plzen, este principalul pericol pentru FCSB, înaintea întâlnirii dintre cele două formaţii din turul al treilea al Ligii Campionilor. 

"Cei de la Steaua trebuie să fie foarte atenţi la Krmencik. Am fost la jocul de anul trecut, la Astra cu Viktoria (1-1) şi m-a impresionat acest jucător. A marcat golul şi a avut şi o bară.

Pur şi simplu i-a terorizat, i-a hăituit şi pe Săpunaru, şi pe Oros, şi pe Geraldo. Chiar m-am uitat ce a mai făcut de atunci pentru că mi-a plăcut foarte mult. A dat 10 goluri şi a şi debutat la echipa naţională", a spus Pancu la TV Digi Sport.

Dublu campion al Cehiei cu Plzen, atacantul de 24 de ani a fost crescut de academia Viktoriei, însă şi-a petrecut o mare perioadă a carierei împrumutat la alte formaţii din Cehia.

A revenit în iarna lui 2016 la prima echipă a lui Plzen, iar în sezonul trecut a marcat de 13 ori pentru formaţia cehă, în 37 de meciuri. 


*Click AICI pentru a mări

  • FCSB - Viktoria Plzen se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 Iulie 2017, 21:19

A avut dreptate sau a cobit ? Krmencik a dat golu !

poison
poison  •  25 Iulie 2017, 19:17

0-2 scor corect

Vezi toate comentariile (2)
Comentează