INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Finala din semifinale » Blocaj "galactic": de ce sunt mai grele meciurile cu Atletico Madrid decât un ultim act

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 12:17

Real Madrid deține recordul de prezențe consecutive în penultimul act, dar din ultimele 7 semifinale jucate n-a trecut decât de două ori în finală. Dar atunci a devenit și campioană.

Real în semifinale rămâne refrenul la modă în Liga Campionilor. Nimeni n-a izbutit 7 calificări consecutive în această fază, numai că de-aici până la a ajunge să joace cu trofeul pe masă e un obstacol complicat pentru Los Blancos.

Care au alternat în ultimele 4 sezoane calificările în finală cu eliminările. Iar când au trecut de hop au ridicat și cupa cu urechi mari. În 2014 și în 2016, după ce-au eliminat pe Bayern, respectiv Man. City.

3 eliminări în serie

În cele mai recente 7 semifinale, Madridul s-a impus doar în aceste situații, părăsind competiția de trei ori la rând, între 2011 și 2013, după ciocniri nefericite cu Bayern (la penalty-uri), Barcelona și Borussia Dortmund!

De când s-a trecut la noul format al Ligii, ediția 1992-1993, Real e prezentă pentru a 12-a oară în careul de ași (una peste Barca), dar nu s-a impus decât în 5 duble manșe. Faptul că turul se joacă pe "Bernabeu" n-ar trebui să fie un dezavantaj.

În ultimele 11 meciuri acasă în Ligă, doar cu Dortmund n-a câștigat (2-2), în rest succese pe linie. Și au trecut mai bine de doi ani de la eșecul suferit cu Schalke (3-4) în returul "optimilor".

27de semifinale de CCE/Ligă a jucat Real în istoria competiției. Numai în jumătate dintre cazuri (14) a mers apoi în finală;

5 dueluricu echipe spaniole are Real în semifinale. Atletico a scos-o în 1959, iar cu Barca are două calificări din 3 ciocniri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează