INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL, FINALA LIGII CAMPIONILOR, SÂMBĂTĂ, 21:45, PROTV, DOLCE 1, GSP.RO

Fluieră avocatul codaș » Finala Ligii arbitrată de unul dintre cei mai slabi ”centrali” din Bundesliga!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 13:04

Neamțul Felix Brych s-a clasat pe locul 19 din 23 în sezonul trecut. "Ar trebui să-și ceară scuze pentru festivalul erorilor din meciul Dortmund - Hoffenheim", l-a criticat Bild.

După zece ani, un arbitru german conduce din nou o finală a Ligii. După pianistul Herbert Fandel, cu care Milan a luat trofeul în finala cu Liverpool, vine rândul unui doctor în drept să împartă dreptatea în teren.

Felix Brych, 41 de ani, nu e însă deloc o alegere inspirată din partea UEFA, având în spate un sezon foarte slab. Conform topului bisăptămânalului Kicker, "centralul" de la Cardiff a fost pe locul 19 din 23 în Bundesliga!

A validat un gol turcesc!

Brych a primit nota 6 în Bild (nu și-a meritat banii) după meciul făcut praf în antepenultima etapă. "Ar trebui să-și ceară scuze pentru festivalul erorilor de la Dortmund - Hoffenheim 2-1", l-a desființat tabloidul.

Felix a pus umărul la calificarea Borussiei în Ligă, ignorând ofsaidul de la primul gol al gazdelor și un penalty pentru Hoffe. Ales cel mai bun "central" neamț (2013 și 2015), el a validat și "golul-fantomă" al lui Kiessling pe 19 octombrie 2013 (Leverkusen - Hoffenheim 2-0), deși mingea intrase prin plasa laterală găurită!

3,47e media notelor primite de Brych în Bundesliga 2016-'17. Calificativ insuficient, echivalentul unui 5,25 în Serie A

154 de cartonașe galbene, 6 roșii și 20 de penaltyuri a acordat germanul în 35 de jocuri conduse în actuala stagiune

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  02 Iunie 2017, 15:03

Leverkusen-Hoffenheim 2-1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează