INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA, AZI, 21:45, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Au mers cu taxi-urile pînă în Herăstrău » Imagini de la plimbarea jucătorilor Legiei :)

FOTO: Legia.com +7   FOTO
FOTO: Legia.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 14:03

Jucătorii lui Jan Urban s-au relaxat înaintea disputei cu Steaua din play-off-ul UEFA Champions League cu o plimbare prin parcul Herăstrău.

Fotbaliştii Legiei au făcut drumul de la hotel pînă în faţa parcului cu taxi-urile.

Vezi o galerie foto cu jucătorii care vor înfrunta diseară Steaua! Partida va începe la 21:45 şi va fi transmisă în direct la Digi1, Dolce 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
zidane92
zidane92  •  21 August 2013, 16:47
Postat de djamorphis pe 21 August 2013, 15:12

Din cate vad Valahul, thumbzilla si regheblat au fost banati, poate chiar mai multi. Mai astia au facut curatenia de vara!? :)))

serios nu l-au banat pe valaah? ce fericire? macar acuma posteaza anonim asa cum este el

ando89
ando89  •  21 August 2013, 16:10

Acesti lesi sunt baieti modesti si de treaba, vad ca n-au uitat ca in 39 le-am acordat tot sprijinul pentru a-si salva elitele si tezaurul, in drumul lor catre zari mai bune! Sa nu uitam si ajutorul acordat in anii 80, cand poporul roman prieten cumpara din solidaritate sapunuri si spreiuri in parcari sau la solarul pentru nudisti din Neptun, oferind cel mai bun curs de schimb posibil la dolar sau platind in natura in sticle de coniac tarancuta sau salam de Sibiu! Doar acel tanar suspect din poza in slapi si cu o fizionomie lombrosiana mi se pare un localnic sub acoperire infiltrat sa-i spioneze!

dash.berlin
dash.berlin  •  21 August 2013, 15:57
Postat de djamorphis pe 21 August 2013, 15:53

Terminator le-a scapat printre degete. :)) Vad ca nici Alpin nu mai intra pe aici, pesemne ca l-au banat si pe el.

Terminator,Impe,Ave,X-Stream si mai sunt vreo cativa :))) nush care-i strategia...probabil ca vor sa-si mareasca nr de conturi :)))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close