INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - CHELSEA

FOTO "Chelsea a parcat autocarul" » Cele mai bune glume apărute după tactica aleasă de Jose Mourinho la Madrid

foto: facebook.com +5   FOTO
foto: facebook.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 15:20

Chelsea a încheiat la egalitate prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, scor 0-0, în deplasare, un rezultat care l-a mulţumit pe Jose Mourinho, mai ales din modul în care a aşezat echipa în teren.

Londonezii au jucat foarte defensiv după ce Mourinho i-a introdus pe Obi Mikel, David Luiz, Ramires şi Lampard la mijloc, singurii jucători de atac fiind Torres şi Willian.

Pe net, la finalul partidei şi în cursul zilei de astăzi, au apărut glume după tactica pregătită de Jose Mourinho. Microbiştii i-au reproşat strategia aleasă, iar un suporter a făcut o captură din timpul meciului, cu o linie de 6 fundaşi la marginea careului.

Vezi în galeria FOTO celelalte glume ale microbiştilor.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
supersolo
supersolo  •  24 Aprilie 2014, 03:50

Nnu mai plange Solomon _J...ca si in seara asta a atacat Bayern ca saracu Pep nu se mai uita pe teren stiind exact ce fac ai lui....suna a masochism , ...nu? Faza e alta ...e ca amandoua s-ar putea opri aici...o echipa care nu stie contraatacul....nu prea are sansa victoriei...la jocul asta de-a soarecele si pisica ...in fotbal...castiga cel mai rapid pe distanta scurta ...adica soricelul...dupa care pisica incearca sa prinda soarecele ...dar nu va putea decat pe distanta lunga ...si cu asta soricelul nu e de acord....sper ca ati inteles comparatia ...iar Mou o aplica de o maniera sadica ...cei drept avand si probleme de lot...Madridul insa ..si-a perfectionat tehnica impusa de acelasi Mou.

soriniz
soriniz  •  23 Aprilie 2014, 20:07

Nu-i inteleg pe patronii cluburilor care il platesc regeste pe Mourinho, cand cu 500 de Euro pe luna plus bonuri de masa, ar putea angaja de pe forumul gsp 3-4 antrenori mult mai priceputi, ofensivi si spectaculosi.

vl1717
vl1717  •  23 Aprilie 2014, 19:21

Socrates:"Nu conteaza cum joci,conteaza sa ramai in istorie".Cam asta face Mourinho meci de meci...scrie istorie!Chelsea va castiga Champions iar peste 3-4 luni nimeni nu-si va mai aduce aminte ca Mourinho juca ultra defensiv...va ramane doar trofeul Champions League in memoria tuturor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează