INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA

FOTO Conflictul dintre Steaua și MApN a ajuns până-n Anglia » Apariție surprinzătoare în tribunele stadionului Etihad

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 22:13

Un fan al Stelei a apărut în mijlocul suporterilor lui City cu un mesaj prin care atrăgea atenția la problemele cu care se confruntă formația roș-albastră.

Suporterul vicecampioanei României a afișat un banner pe care scria "Justice for Steaua (n.r. Dreptate pentru Steaua)", aluzie la conflictul dintre clubul patronat de Becali și MApN

Procesul dintre MApN și FC Steaua a început în 2011, după ce gruparea condusă de Gigi Becali a intrat în conflict cu Armata din cauza stadionului Ghencea. La finalul anului 2014, galeria a părăsit-o pe Steaua, după ce vicecampioana României a fost obligată să-și schimbe sigla.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1233620906657912
Adrian Mihai Vanea  •  25 August 2016, 21:06

Am afișat doua mesaje .. fcsb is not STEAUA! Și justice for Steaua! ..deci inca o data presa postează ce vor ... sursa sigura

883135188391540
Popa Corneliu  •  25 August 2016, 17:07

Justitia, care asculta "comenzile POLITICULUI", o sa faca dreptate din parti, numele de steua este proprietatea PCR? Cum UEFA nu mai da voie la echipe departamentale Steaua lui Becali este continuatoare fostei echipe Steaua militarizata!! Cum o fi ajuns la concluzia ca Becali a luat echipa "cu rea intentie" nu o sa putem sa ne dam seama! Poate numai la "ordinul" lt-colonelului de justitie Talpan!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 August 2016, 16:32

Da,poate se face dreptate si scapa Steaua de Boroi si Talpan si-si vede de viata,fara sa mai plateasca tribut acesotr burtosi care fara sa investeasca un ban,vor cu toata ardoarea sa-si asigure viitoarele generatii de plozi gata nascuti generali!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează