INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID // FOTO Coșmar pentru Heynckes în prima repriză cu Real Madrid! Două accidentări grele în doar câteva minute

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 22:24

Prima repriză a meciului dintre Bayern Munchen și Real Madrid (Detalii AICI) a oferit mai multe momente interesante. Pe lângă câteva ratări monumentale și golurile lui Kimmich și Marcelo, meciul a avut parte și de două accidentări.

Jupp Heynckes a primit două lovituri într-un interval de 25 de minute. Prima a fost după doar câteva minute de la startul meciului. Arjen Robben a simițit dureri musculare și în câteva minute a venit verdictul: n-a mai putut continua, așa că a fost schimbat cu Thiago Alcantara.

În minutul 34, la scorul de 1-0 pentru Bayern, și Jerome Boateng s-a prăbușit pe teren acuzând o accidentare. N-a mai continuat nici el și i-a lăsat locul lui Sule.

Problemele pentru Heynckes nu sunt doar pentru acest meci, ci și pentru returul de peste o săptămână, pe 1 mai, la Madrid. Sunt șanse mici ca acești doi jucători să-și revină și să poată intra.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează