INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ

FOTO Costel Gâlcă, ţinut în şah de antrenorul lui Ludogoreţ » Tehnicianul Stelei a fost în Bulgaria, dar s-a dus degeaba

Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 01:18

Costel Gâlcă se pregăteşte intens pentru meciul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ şi s-a deplasat personal să-i vadă pe bulgari.

Antrenorul Stelei s-a dus la derby-ul Bulgariei, dintre Ludogoreţ şi CSKA Sofia, încheiat cu victoria gazdelor cu 2-0, să-i urmărească pe adversarii din play-off. Din păcate pentru Gâlcă, tehnicianul bulgarilor a făcut o mutare asemănătoare cu ce a făcut "Costelinho" în meciul de aseară.

Georgi Dermendzhiev, antrenorul lui Ludogoreţ, a menajat aproape toată echipa, folosind doar doi jucători care pot fi titulari în partida cu Steaua. Aseară, nici roş-albaştrii n-au folosit cea mai bună echipă, iar acum Ludogoreţ răspunde cu aceeaşi monedă. Hamza a fost şi el în echipa de start trimisă de Dermendzhiev în teren şi a înscris cel de-al doilea gol al lui Ludogoreţ în minutul  51, fiind schimbat în minutul 85 cu Juninho Quixada. Prima reuşită a bulgarilor a aparţinut lui Misidjan după jumătate de oră de joc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
plesan
plesan  •  17 August 2014, 12:19
Postat de plischi pe 17 August 2014, 07:04

oricine, in afara de galca, stia ca se duce de pomana. macar a avut o diurna ca lumea?

da a avut pt ca acum steaua are bani,pt ca,galca nu bea atata apa la meciuri precum reghe,deci au economisit :))) glumesc..FCSB

tbonee
tbonee  •  17 August 2014, 09:07
Postat de nebraska pe 17 August 2014, 08:22

Dubla victorie Ludogoret,au echipa bulgarii.

asa si zis si cu Aktobe nu? asa ai zis si cu Stromgosdet nu? te-ai uns cu sange de miel pe mecla jurand ca ne scoate Aktobe, acum sperantele voastre desarte de frustrati dementi se indreapta spre Bulgaria, sa fie asta oare locul fericirii distrusilor ca tine? oricum ar fi, tot la Steaua te uiti toamna asta in grupe europene, fie ele EL sau UCL ... in rest sper sa faci spume la gura in continuare la victoriile Stelei hahaha

nebraska
nebraska  •  17 August 2014, 08:22

Dubla victorie Ludogoret,au echipa bulgarii.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează