INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - AS MONACO 2-1 (ÎN TUR 2-0)

FOTO Gest de clasă al lui Buffon, la finalul confruntării cu Monaco » În timp ce colegii lui sărbătoreau, goalkeeperul a oferit imaginea serii

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 00:23

Juventus a trecut fără emoții de AS Monaco în semifinalele Ligii Campionilor, după 2-0 în meciul tur din Franța și 2-1 pe teren propriu, iar italienii au declanșat fiesta după fluierul final al meciului de pe Juventus Stadium.

Imaginea serii a fost însă oferită de Gianluigi Buffon. Căpitanul "Bătrânei Doamne" nu s-a dus imediat să sărbătorească alături de colegii săi calificarea în finală, ci l-a luat în brațe și l-a consolat pe puștiul minune al monegascilor, Kylian Mbappe.

Camerele foto l-au surprins pe Buffon sărutându-l părintește pe cap pe atacantul de doar 18 ani, după fluierul final.

Mbappe a fost marcatorul lui Monaco în meciul retur cu Juventus. Grație reușitei din minutul 69, francezul a devenit cel mai tânăr marcator într-o semifinală de Ligă, la doar 18 ani și 140 de zile.

Cealaltă finalistă se va alege dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Returul de pe Vicente Calderon pleacă de la scorul de 3-0 pentru echipa antrenată de Zidane. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gametable08
gametable08  •  10 Mai 2017, 09:04

3 a dat RONALDO totusi :))

putregaiu
putregaiu  •  10 Mai 2017, 08:26
Postat de mokinio pe 10 Mai 2017, 07:58

Cand au redactat articolul, tasta cu cifra 3 nu functiona!

I-au anulat primul gol lui Ronaldo in locul asistentului.

andrei.33
andrei.33  •  10 Mai 2017, 08:02

Ziaristi amatori. Cancanisti penibili.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează