INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  HOFFENHEIM - LIVERPOOL 1-2

FOTO I s-a îndeplinit visul! Ce făcea noul star de la Liverpool când avea 10 ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 10:01

Fundașul Trent Alexander-Arnold, 18 ani, a marcat un gol în meciul cu Hoffenheim, 2-1, din play-off-ul Champions League. Autorul primei reușite a cormoranilor, defila alături de legenda lui Liverpool, Jamie Carragher, în 2009

Liverpool e cu un picior în Ligă grație unui puști, Trent Alexander-Arnold, care marți seară și-a făcut debutul în Europa. Într-un moment important al partidei - oaspeții tocmai scăpaseră cu fața curată la penalty-ul irosit de Kramarici - apărătorul de numai 18 ani și-a făcut curaj, a luat balonul și a transformat perfect lovitura liberă de la 25 de metri care i-a adus avantaj pe tabelă echipei lui Jurgen Klopp, 0-1, în minutul 35.

Vezi aici VIDEO cu golul

Aproape imediat, Jamie Carragher, fost jucător al lui Liverpool, acum analist TV, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care Trent apare alături de el înaintea unui meci disputat în septembrie 2009, împotriva lui Leeds United. La vremea respectivă, eroul de la Hoffenheim avea doar 10 ani și fusese ales să defileze alături de vedetele clubului.  

 

Și încă ceva. Fundașul dreapta ar fi fost probabil rezervă dacă Nathaniel Clyne, titularul postului, nu era accidentat. Iar ca să ajungă să bată o "directă" a profitat de absența lui Coutinho, executantul de drept, lăsat în afara lotului din cauza tratativelor în vederea unui posibil transfer la Barcelona.

"L-am încurajat pe Trent să bată. Era singurul care putea înscrie. Execută mai bine decât am reușit eu vreodată" Jurgen Klopp, manager Liverpool

"Execuția lui Trent a fost fabuloasă. Trebue să ai mult tupeu să iei mingea înaintea unui Henderson sau Mane și să bați cu atâta sânge rece" Steven Gerrard, fost căpitan Liverpool 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează