INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - FC SEVILLA 0-0

FOTO Protest al fanilor lui Bayern la meciul din Ligă cu FC Sevilla » Încă un atac la adresa UEFA: "Ne vrem banii înapoi!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 22:26

Fanii lui Bayern Munchen și-au continuat duelul de la distanță cu UEFA și la meciul cu FC Sevilla din Ligă, încheiat 0-0.

Ultrașii bavarezilor au afișat un banner în care și-au reiterat nemulțumirea față de prețurile uriașe pe care au trebuit să le plătească la duelul din deplasare cu Anderlecht din grupe, din toamnă. Atunci, belgienii au setat prețuri exorbitante pentru fanii lui Bayern: 100 de euro de persoană.

La meciul de la Bruxelles, din noiembrie, fanii lui Bayern au protestat aruncând cu bancnote false de 500 de euro în teren. 

Recent, UEFA a somat clubul Anderlecht să returneze fanilor lui Bayern o parte din suma pe care aceștia au achitat-o la acea vreme. Lucru care nu s-a întâmplat până acum, fapt ce a stârnit nemulțumirea nemților, care au afișat un mesaj dur în această seară: "Faliment UEFA și Anderlecht? / Încă ne așteptăm banii!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  12 Aprilie 2018, 00:51

No fcsb sau gigi in articol, no rating, no banii, faliment.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează