INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FC PORTO 2-0

FOTO Reacția lui Mourinho la atacurile lui Mutu + Reîntîlnirea inamicilor Mou - Casillas

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 09:56

Jose Mourinho a fost atît de fericit pentru calificarea lui Chelsea în optimile de finală ale Ligii Campionilor încît a lăsat deoparte orice conflict.

Jurnaliștii englezi au încercat să-l întrebe pe antrenorul portughez ce părere are despre atacurile lansate de Adrian Mutu ieri, însă Mourinho a spus că nu vrea să vorbească despre asta, trecînd rapid la următoarea întrebare.

Adrian Mutu l-a făcut praf pe Jose Mourinho într-un interviu acordat ieri celor de la Mirror și nu s-a ferit să spună despre "The Special One" că "a fost un mare antrenor, dar ca persoană este fals" (DETALII AICI!).

Chelsea s-a calificat în "optimile" Ligii de pe prima poziție în grupa G, cîștigînd ultima partidă în fața celor de la FC Porto, scor 2-0. La formația portugheză a jucat  Iker Casillas, portarul despre care se spune că a avut nenumărate conflicte cu Mourinho pe vremea cînd cei doi apărau culorile lui Real Madrid.

Vezi mai jos o imagine de la ieșire spre teren dinaintea meciului de aseară:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gilos
gilos  •  10 Decembrie 2015, 16:42

Mirror este in UK un fel de cancan sau ring, o fitzuica de scandal... E posibil ca Mutu nici sa nu fi declarat aberatiile alea, n-ar fi prima oara cand ziaristii astia scriu inventii.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Decembrie 2015, 11:44

...mai repede il baga in seama pe dash berlin ....decat pe mutu ...

benaflek
benaflek  •  10 Decembrie 2015, 10:44

pai ce lui mourinho ii trebuia mult sa l citesca pe mutu?l a descifrat pana la ultimul adn si s a convins ca n are ce sa faca cu el.a avut dreptate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează